Всі категорії
Додати товар

Класичні вовняні штани найвідомішого виробника штанів у європі німецького бренду brax

399 грн
Опис

Класичні вовняні штани найвідомішого виробника штанів у Європі німецького бренду Brax. Стан нових, сток. Ціна на оф. сайті більше 3 500грн.
Brax-це стильний одяг високої німецької якості.Штани цього бренду виготовляються з урахуванням особливостей чоловічої статури, ідеально сидять, гарантують зручність, чудово носяться тривалий час, зберігаючи першокласні естетичні характеристики.
Брендові класичні штани - це невід'ємний елемент ділового стилю. Модель прямого крою, дві прорізні кишені з боків, дві кишені ззаду, застібаються на блискавку, гачок та гудзик, на поясі петлі для ременя, середня посадка, класична довжина, декоровані стрілками. Виконані із якісної 100% wool super 110's.Основною відмінністю тканин Super від інших вовняних тканин є якість сировини для виготовлення вовняної пряжі. Для тканин серії Super використовується вовна лише з найкращих партій тонкорунних австралійських або новозеландських мериносів (порода овець).
Шикарна якість і приємна до тіла тканина забезпечить його власнику комфорт і впевненість.Штани класичного крою неодмінно повинні бути в гардеробі офісних працівників, а також службовців, місце роботи яких передбачає суворий дрес-код.

Розмір W36L30.
-довжина 103
-кроковий 75
- пот 45
-поб 54
- посадка перед 26, зад 35
- ширина штанини верх 32, низ 21

Склад:
100% вовна

Brax Feel Good - німецький бренд з більш ніж сторічною історією, що зробила собі ім'я на виробництві штанів і втілює історію розвитку текстильного мистецтва Німеччини. Сама назва бренду походить від латинського слова braka - "штани". Саме Brax є на сьогоднішній день найбільшим виробником штанів середнього цінового сегменту на німецькому ринку. Хороший крій, величезний вибір моделей, якісні тканини, привабливі ціни – це пояснює популярність Brax.
Хоча брюки і принесли бренду масовий успіх, Brax вирішили не зупинятися на досягнутому, доповнивши асортимент чоловічого та жіночого трикотажу, а також повноцінними колекціями зручного одягу для відпочинку. Як заявляє сам виробник, Brax втілює останні модні тренди в одязі, який комфортно та приємно носити.
Сьогодні Brax – це близько тисячі співробітників, 85 магазинів та майже півтори тисячі торгових точок по всьому світу. А головне, все той самий просто якісний, зручний і красивий одяг для всієї родини.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 36/XL/50
  • 38/XL/52
Матеріал:
Вовна
Сезон:
Зима Осінь Весна

Схожі товари