Всі категорії
Додати товар

Штани ellesse bertoni track pant black shr04351

2100 грн
Опис

Штани Ellesse Bertoni Track Pant Black SHR04351 — штани джогери створені з бавовни у мінімалістичному стилі котрий ніколи не втратить своєї актуальності. Ребристі манжети на поясі ( з вбудовамини регуляторами) та на подолі виробу додані для оптимальної посадки та комфорту. У виготовленні цієї моделі був використаний композит бавовни та поліестеру. Штани оздобленні бічними кишенями на блискавці для зручного транспортування речей. Завершує дизайн вишитий логотип “Ellesse Heritage Logo” зліва під кишенею. Чудово комбінується з різним типом одягу та підходить для любої статі.

Штани Ellesse Bertoni Track Pant Black SHR04351 входить в серію Ellesse Joggers & Pants Collection — штани та джогери чудово підійдуть як для спорту так і для повсякденного використання, колекція від Ellesse допоможе вам виглядати завжди стильно. Бренд приємно дивує незвичними принтами та дизайнерськими рішеннями. Головним направленням бренду є зручність у використанні та довготривалий термін експлуатації.

ІСТОРІЯ БРЕНДУ ELLESSE:
Компанія Ellesse була заснована Leonardo “Mantis” Servadio в Італії, Perugia, Umbria у 1959 році. Назва бренду походить від ініціалів засновника бренду – L.S. У 1970-х роках Ellesse отримує популярність завдяки серії одягу для лижного спорту котрий вже у 1979 році отримав відзнаку на Паризькій виставці присвяченій італійського дизайну. Саме лижний спорт був основним напрямком на початку діяльності компанії та розпочав вектор розвитку бренду. Наприкінці 60-х років XX століття Сервадіо винаходить унікальну тканину, яка має набагато кращі характеристики, ніж у будь-кого в текстильній промисловості. Після цього, Ellesse буквально змінює уявлення світової громадськості про сучасний одяг для лижного спорту, який стає високотехнологічним і стильним, як ніколи. Професіонали та решта спортивної еліти відразу ж звернули увагу на досягнення компанії. Це викликало шалену популярність бренду та послужило чудовим майданчиком для розширення філософії дизайну та бачення марки, а згодом і виходу на ринок тенісного спорту.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 29/S/42
  • 33/L/48
  • 36/XL/50
Матеріал:
Поліестер Бавовна
Сезон:
Зима Літо Осінь Весна
Продавець
221b
221b Store
Івано-Франківськ
0% виконаних замовлень
Був

Схожі товари