Всі категорії
Додати товар

Неймовірної якості штани з модним стилем відомого німецького бренду класу люкс drykorn

399 грн
Опис

Неймовірної якості штани з модним стилем відомого німецького бренду класу люкс Drykorn. Стан нової речі, сток.Ціна на оф. сайті 125,95€=5334грн.
Одяг Drykorn призначений для красивих людей, які не можуть уявити своє життя без моди. Для цілеспрямованих, впевнених у собі людей, які не стоять дома, а постійно розвиваються.
Cornel - це штани прямого крою з класичними деталями крою, такими як петлі для ременя, косі бічні кишені і виточки ззаду.Застібка представлена на блискавку та гудзик. Виріб на підкладці. Cornel має геометричний дизайн і має особливу еластичність.
Штани ефекного дизайну- ідеальний вибір для чоловіків, які цінують як елегантність, так і повсякденний, модний вигляд. Виготовлені з високоякісного матеріалу, вони не тільки забезпечують привабливий вигляд, але й комфорт та довговічність. Вони підійдуть для багатьох стилів на різні випадки життя. Ви можете легко поєднати їх з сорочкою,поло, створюючі елегантну стилізацію, або носіть з легким светром для більш неформального ефекту.

Розмір W33L34.
-довжина 106
-кроковий 78
-пот 42
- поб 51
-посадка перед 29 зад 36
-ширина штанини верх 30 низ 21

Склад:
98% поліамід
2% еластан

Drykorn (Драйкорн) - відомий у всьому світі німецький бренд, що випускає високоякісний одяг, аксесуари. Весь одяг Drykorn має такі властивості, як лаконічність і комфорт, його дизайн - це поєднання спортивного та футуристичного стилю з вкрапленнями мінімалізму. Тут можна зустріти пальто у формі яйця, брючні костюми з п'ятьма кишенями, шкіряні плащі та інше.
Вся продукція Drykorn відрізняється високою якістю, тому що виготовляється виключно з якісних матеріалів з використанням високотехнологічних процесів у виробництві. Дизайнери компанії створюють унікальні у своєму роді аксесуари та взуття, яке відрізняється стилем, практичністю та зручністю в процесі користування. Тепер усі шанувальники бренду мають можливість створювати цілісний образ виключно із продукції бренду. Не дивно, що багато молодих людей віддають перевагу саме цьому бренду, адже в усьому світі він асоціюється зі стилем та успішністю.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • 31/M/44
Матеріал:
Поліамід Еластан
Сезон:
Літо Осінь Весна

Схожі товари