Всі категорії
Додати товар

Укорочені дизайнерські штани креативного крою marithe+francois girbaud. size 32

2100 грн
Опис

Укорочені дизайнерські штани креативного крою Marithe+Francois Girbaud. Size 32

MARITHÉ + FRANÄOIS GIRBAUD — бренд, створений двома талановитими партнерами. Вони змогли відкрити успішний проєкт, у межах якого випускаються неймовірно зручні речі. Ця французька компанія була заснована 1967 року, а широку популярність їй приніс особливий джинсовий стиль. Молоді та закохані Марі та Франсуа Жирбо придумували одяг для таких самих, як і вони, багато експериментували та дивували.
Одяг Marithe + Francois Girbaud має такий вигляд, немов може натрапити на компліменти. Робить вона це дещо нав'язливо, у манері "подивіться-какою-я-стильний". Але, власне, чому ні?
Ломні лінії, що звисають кишені, блискавки, пришиті по діагоналі, і "хвилясті" в русі спідниці. Жодної звичайної речі та чарівне зручне взуття.
Marithe Francois Girbaud перевернули світ догори гальмами!
Це знаменитий французький бренд, що поєднує в собі елегантність комфорт і практичність. Відомий у Європі вже впродовж декількох десятків років.
Marithe&Francois Girbaud — це стильний та молодіжний одяг. Бренд бере свій початок 1967 року, коли молода пара Марі та Франсуа Жирбо почали створювати свою молодіжну лінію одягу.
Головні особливості цього бренда — звисаючі кишені, ламальні лінії в силуетах, вшиті на кісточок блискавки, виварена тканина і все, що притаманне бунтарському молодому духу.

Дизайнерські штани креативного крою з кишенями, застібкою на блискавку, контрастна строчка, укорочений фасон, врізні кишені бічні, задні прорізні кишені з ґудзиками, низька посадка.
Звужена модель
Незвичайний рідкісний крій власне і повторює девіз дизайнерів: "Подивіться-какою-я-стильний". Але, власне, чому ні?

Колір: молочні
Розмір 32 на 46
Slim fit
За вимірами: пояс НОТ 43 см, стегна НОС 53 см, довжина 94/71 см, посадка 24 см, вихід штанини 17 см, ширина в стегні (пах) 28 см, у коліні 21 см

Виробництво: Італія

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 32/M/46
Матеріал:
Бавовна
Сезон:
Літо Весна
Принт:
Без принту

Схожі товари