Всі категорії
Додати товар

Чудові бавовняні штани бренду класу люкс з італії armani jeans

389 грн
Опис

Чудові бавовняні штани бренду класу люкс з Італії Armani Jeans.
Ця модель поєднує в собі середню посадку, з класичною прямою штаниною та комфортним сучасним кроєм. Відрізняються однаковою шириною по всій довжині. Дві скошені кишені по переду виробу та дві накладні ззаду. Натуральна, еластична тканина поєднує в собі надійність, довговічність та комфорт у щоденному використанні.
Незамінна річ для активного щоденного використання.

Розмір W33 L34.
-довжина 193
-кроковий 76
- пот 42
-поб 55
-посадка перед 26 зад 35
-ширина штанини верх 30 низ 19

Склад:
98% бавовна
2% еластан

Те, якою продуманою та якісною є кожна лінійка від Армані, не може не захоплювати. До люксових рядів «Імперії Армані» входить і бренд Armani Jeans, заснований у 1981 році. Але є те, що виділяє Армані Джінс від інших речей італійського бренду. Практичність, демократичність і такий популярний зараз стиль «кежуал» – такого успішного поєднання не було до появи Armani Jeans. Бренд втілив у життя мрію молодих та енергійних людей – висловлювати свою життєву позицію через одяг. Модному будинку вдалося виконати традиційну якість у сучасному дизайні.
Головна гордість Armani Jeans – це, звичайно, джинси. Але не тільки вони роблять модний будинок настільки популярним у статусної молоді. На додаток до джинсів йдуть стильні футболки та поло для чоловіків, прості, але жіночні сорочки та кофти для жінок, а також взуття, сумки та аксесуари – все для того, щоб створити ваш ідеальний образ від Armani Jeans.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 34/L/50
  • 36/XL/50
Матеріал:
Бавовна Еластан
Сезон:
Літо Весна

Схожі товари