Всі категорії
Додати товар

Круті комфортні штани чинос стильного бренду з нідерландів scotch & soda

348 грн
Опис

Круті комфортні штани чинос стильного бренду з Нідерландів Scotch & Soda.
Одяг від торгової марки Scotch&Soda перевершує всі очікування: він якісний, актуальний, стильний, легко поєднується з іншими елементами гардеробу.
Штани-чинос Scotch & Soda - ідеальний вибір для чоловіків, які цінують як елегантність, так і повсякденний, модний вигляд. Виготовлені з високоякісного матеріалу, вони не тільки забезпечують привабливий вигляд, але й комфорт та довговічність. Вони підійдуть для багатьох стилів на різні випадки життя. Ви можете легко поєднати їх з сорочкою, створюючи елегантну стилізацію, або носіть з светром для більш неформального ефекту.
Такі штани призначені для впевнених у собі, амбітних та ефектних молодих людей, які цінують індивідуальність та оригінальність.

Розмір W34/L32.
-пот 47
-поб 54
-висота посадки спереду 27,5 ззаду 34
-довжина штанин по внутрішньому шву 83
-довжина штанин з бічного шва 109
-ширина штанини верх 30 низ 19

Склад:
100% cotton

Бути одночасно модним і несхожим на інших - завдання не з легких, але саме Scotch & Soda допоможе вам у цьому. Не бійтеся виділитися з натовпу та бути індивідуальним!
Одяг цієї марки можна дізнатися завжди. Неймовірно стильна, яскрава та оригінальна, і завжди – найвища якість виконання виробу в цілому, навіть інтер'єру виробу. Де б не вироблявся одяг бренду – в Індії чи у В'єтнамі, у Китаї чи Непалі, Європі чи Азії – за якістю завжди стежать майстри з Голландії. А стиль Scotch & Soda диктує лише Амстердам, а можливо і більше – стиль Амстердама диктує Scotch & Soda.
На багатьох продуктах бренду можна зустріти оригінальні деталі, завдяки яким простий крій набуває несподіваної вигадливості. Не дарма в логотипі Scotch & Soda є швейна машинка – адже це справжнє кравецьке мистецтво – шити одяг, який буде доречним у будь-яких декораціях. Свіжі ідеї, неординарне ставлення до модних тенденцій – і це вже не просто повсякденний одяг, це речі, здатні створити будь-який образ.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бордовий
Розмір:
  • 40/XXL/54
Матеріал:
Бавовна
Сезон:
Літо Демісезон

Схожі товари