Всі категорії
Додати товар

Неймовірно круті штани чинос американського бренду tommy hilfiger

399 грн

розпродаж до 22 Вер.

275 грн
Опис

Неймовірно круті штани чинос американського бренду Tommy Hilfiger.Стан нової речі, сток.Колір, як на фото з офіційного сайту.
Складно уявити гардероб сучасного стильного чоловіка без штанів чинос. Адже вони типові представники casual, завдяки комфорту і практичності. Модель прямого крою зверху і злегка звужені внизу штани. Доповнені прорізними кишенями по переду виробу та кишенями ззаду. Популярні чоловічі штани чинос відрізняються легкістю та відчуттям комфорту при носінні. Цим вони зобов'язані традиційно використовуваної під час виробництва chinos бавовняної тканини.
Такі штани актуальні з весни до осені включно. Крім того, вони легко вписуються у повсякденний, робочий чи урочистий, неформальний чи напівофіційний гардероб.

Розмір М.
-довжина 104
-кроковий 79
- пот 40
- поб 50
-посадка перед 25 зад 31
- ширина штанини верх 31 низ 17

Склад:
100% бавовна

Американський бренд Tommy Hilfiger був заснований у 1985 році. Бренд втілює основні риси стильної американської класики та пропонує свіжий погляд на класичний стиль. В асортименті продукції компанії є чоловіче, жіноче та дитяче взуття, яке шиється з матеріалів класу преміум. Торгова марка Tommy Hilfiger – бренд для всіх поколінь. Є магазини, відкриті у всьому світі. Томмі пишається тим, що має молоду та інноваційну команду, яка послідовно прагне винаходити нові проекти своїми творчими ідеями.
Бренд ніколи не створював нічого у своїй колекції, що б не носили люди. Томмі Хілфігер завжди створював та розробляв одяг, який люди хотіли б купити та носити.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 32/M/46
  • 33/L/48
Матеріал:
Бавовна
Сезон:
Модель:
Чінос
Стиль:
Повсякденний Класичний

Схожі товари