Всі категорії
Додати товар

M-tac штани aggressor summer flex чорні розмір 32/32

2500 грн
Опис

Штани Aggressor Summer Flex від M-Tac є флагманом серед літніх штанів, які відмінно підійдуть не тільки поціновувачам тактичного одягу, але і всім любителям комфорту.

Пошиті з легкої нейлонової тканини Rip-Stop (97% нейлон, 3% еластан), яка має дуже високу повітропроникністю і відмінно підходить для використання в спекотну пору року. Штани з даної тканини приблизно в 10 разів більш стійкі до вигорання, ніж аналогічні вироби від відомих світових брендів. Цей матеріал стійкий до розривів і не втрачає колір після прання. Використовується якісна фурнітура від компанії YKK.

Завдяки продуманому крою брюки не обмежують свободу рухів: в них зручно стрибати, бігати, нахилятися, присідати і пересуватися по пересіченій місцевості. Вони легко можуть виконувати завдання як тактичного, так і повсякденного одягу.

Зручні широкі кишені з посиленими вставками розмістять необхідний мінімум речей.

2 бокових брючних кишені (з посиленням в нижній частині, призначеним для кріплення ножа);
2 задніх кишені;
2 стегнових "карго" кишені з асиметричним клапаном на липучці;
1 фронтальна кишеня зліва під телефон / блокнот.
Також штани мають еластичний "тунельний" пояс зі зручним регулюванням посадки і розраховані на носіння з ременем шириною до 5.5 сантиметрів. Спереду нижче пояса є два D-кільця для підвісу різного спорядження. Низ штанин регулюється по ширині за допомогою еластичного шнура і велкро клапана. Крім цього, дизайнери бренду передбачили приховані відсіки для наколінників.

Тактичні штани Aggressor Summer Flex - це бездоганне поєднання продуманого крою, хорошої якості і висококласних матеріалів. Колір брюк - чорний

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Другой
Матеріал:
Нейлон Еластан
Принт:
Без принту
Модель:
Карго
Стиль:
Повсякденний
Продавець
luybov0111
luybov0111
Чернігів
Була

Ще продаю

Схожі товари