Всі категорії
Додати товар

Красиві темно-червоні неформальні штани mcgregor regular fit 48 р.

425 грн
Опис

Марка McGregor була створена в 1921 році в Нью-Йорку. Ім'я компанії, що виробляє і поставляє на світовий ринок одяг сегмента Premium, носить ім'я одного з найстаріших кланів Шотландії — МакГрегор, нащадком якого є засновник компанії — Девід Донигер. Репутація марки склалася вже в 20-е роки, коли був здійснений прорив в моді тих часів — Девід Донигер представив абсолютно нову концепцію одягу. Новий виток в історії McGregor починається, коли в Голландії створюється McG Fashion Group N. V. — модний будинок з власним відділом дизайнерів. Органічне стильове змішання традицій Шотландії з класичними американськими нотками дали приголомшливий ефект поєднання яскравості фарб і пікантною вишуканості всіх моделей одягу. Сьогодні під маркою McGregor випускаються дві сезонні колекції в рік, що представляють повноцінний total look преміальної одягу в стилі casual та класичного одягу в сучасному звучанні. Витонченість і елегантність колекцій забезпечує неухильне зростання популярності торгової марки серед людей, що піклуються про свій імідж. Особливою гордістю виробників і любов'ю шанувальників бренду є верхній одяг, яка володіє високим рівнем захисту від вітру та вологості і відрізняється універсальністю. Верхня одяг від McGregor — не просто засіб захисту від холоду, але і один із способів самовираження, можливість підкреслити унікальність власного стилю. Любителям елегантній та вишуканій верхнього одягу доведеться по душі ця лінія товарів. McGregor — марка, створена для істинних цінителів краси, вміють отримувати задоволення від життя в будь-якому її прояві. Продаються дуже яскраві, червоні штани голландського мультибренда McGregor. Модель виконана з м'якої трохи тягнеться тканини ( 97% бавовна, 3% спандекс) насиченого темно-червоного кольору. Модель Regular fit . Штани високої посадки в талію, штанини рівні по всій довжині,середньої ширини. Штани на класичному досить вузькому поясі з шлевкамі для ременя. Застібаються на фірмові гудзики ( одна відкрита, друга потайна) і фірмову Ykk потайні металеву блискавку. З боків - глибокі похилі врізні кишені з ретельно обробленими краями. В верхней части правого врезного кармана шелковистыми нитками красного цвета изображены начальные буквы бренда.
Задние карманы - типичные брючные: врезные, которые застегиваются на пуговицы. Над правым врезным карманом пришит маленький кожаный фирменный лейб бренда с изображением маркировки.
Штанины ровные средней ширины. Штанины еще не подшиты по нижнему краю.
Брюки имеют состояние новой вещи. Размер - 48. Размеры по схеме: 1 - 41 см. 2 - 27,5 см. 3 - 32 см. 4 - 114 см. 5 - 21 см. 6 - 54 см. Глубина посадки сзади - 39 см. Длина шагового шва - 89 см.
Модель произведена в Турции.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • 33/L/48
Матеріал:
Шкіра Спандекс Бавовна Еластан

Схожі товари