Всі категорії
Додати товар

Класні вузькі джинси світло-карамельного кольору h&m logg швеція 32 р.

300 грн
Опис

Одяг шведського гіганта мас маркета H&M призначений для масового покупця та дуже популярний у всьому світі. Так, у центрі Стокгольма біля площі Сергеля в п'яти кроках один від одного розмістилися відразу шість магазинів H&M, і покупців у них далеко.
Магазини H&M розташовуються в зручних місцях або в центрі міста, або у великому торговому центрі на околиці зі зручним під'їздом і великим паркуванням. Ціни на одяг і взуття в H&M тримаються в середньому сегменті, в асортименті багато модних і стильних речей.
Дитячий одяг H&M (щільне, як доросла) шиється за технологією Fast Fashion, копіюючи ідеї відомих дизайнерів зі світових подіумів тижнів моди. Асортимент магазинів оновлюється кілька разів на сезон, з виходом кожної нової колекції старі речі продаються з чималою знижкою.
H&M регулярно запрошує зірок модного бізнесу як запрошених дизайнерів. Колаборації з H&M створювали Карл Лагерфельд, Стелла Маккартні, Мадон, Роберто Кавалі, Ізабель Марранто, Олександр Ван.
Одяг H&M популярний серед зірок, його носять Селма Хайек, Олівія Палермо, Кендал Дженнер, Хлоє Севіні, Кейт Мара, Емма Робертс, Кім Кардашян, Кеті Холмс.
Утримувати ціни на середньому рівні компанії допомагає найбільша в Європі мережа магазинів модного одягу, а також виробництво одягу в Китаї та Пакистані.
Продаються стильні сучасні джинси знаменитого шведського бренда H&M. Це модель вільних в зоні стегон і звужуваних донизу джинсів. Модель високої посадки. Матеріал 98% бавовна, 2% еластан. Тканина тягнеться. Джинси застібаються на 4 металеві ґудзики — болти (1+3). З боків розміщені невеликі округлі врізні кишені, на краях яких набиті фірмові металеві заклепки. Над правою округлою врізною кишенею пришитий невеликою накладною кишенькою.
Ззаду джинси на невеликій кокетці. Задні кишені великі подовжені, з додатковою вставкою в нижній частині. На поясі, з правого боку, пришитий фірмовий шкіряний лейб бренда.
Штанини трохи вільні в зоні верхньої частини стегон, звужуються донизу.
Джинси в чудовому стані. Розмір — 32. Розміри за схемою: 1 - 44 см. 2 - 35 см. 3 - 26 см 4 - 112 см. 5 - 18 см. 6 - 54 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Кораловий
Розмір:
  • 32/M/46
Матеріал:
Лайкра Бавовна
Модель:

Схожі товари