Всі категорії
Додати товар

Iceberg ексклюзивні джинси

1800 грн
Опис

Ексклюзивні білі джинси з ручним розписом, вишивкою, декоровані кристалами Сваровські від
Iceberg – всесвітньо-відомий італійський будинок моди.  Заснований в 1974 році Сільвано Герані та Джуліаною Марчіні. Компанія виробляє колекції «прет-а-порте» чоловічого та жіночого одягу, аксесуари, парфумерію та дитячий одяг.  Штаб-квартира компанії знаходиться в Італії. Починаючи з дати заснування і до сьогодні основним стилем колекцій марки є sport fashion.  У них поєднуються оригінальний дизайн та неперевершена якість Італії.  Компанія веде контроль за всіма етапами виробництва та постійно тестує свої товари на відповідність міжнародним стандартам.  Основними матеріалами для створення одягу Iceberg є вовна, мереживо, денім, льон, шовк, трикотаж.  Для декорованих моделей використовуються різноманітні типи екзотичної шкіри, деталі з металу, каміння, скло та хутро.  Варто зазначити, деякі операції під час створення виробів все ще продовжують проводитися вручну.
Тканина щільна,злегка тягнеться. Застібка-блискавка спереду +клепаний ґудзик (брендований). По боках дві внутрішні кишені +одна міні-кишенька праворуч. Ззаду дві накладні  кишені. Ексклюзивне оздоблення та декор.
Розмір 40(24)
талія 37 см
стегна 47-49 см
довжина по боковому шву 101 см
шаг спереду 22-23 см
шаг ззаду 31,5-33 см
ширина стегна 26-28 см
ширина штанини знизу (21,5-23,5 см)×2
Буде ще багато фірмових речей.  Підписуйтесь!
Майте на увазі, що поки ви додаєте товар в ''обране'', хтось його вже купує. І ви можете втратити свій шанс придбати річ, що сподобалася.
Дешевше купувати відразу кілька речей-таким чином ви заощаджуєте на доставці.
При купівлі п'яти і більше речей та оплаті на карту продавцю відразу - доставка безкоштовна.
Вдалих і приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 31/M/44
  • 32/M/46
Матеріал:
Джинс Бавовна Еластан
Принт:
З квітковим принтом
Продавець
tatya...
tatyana.nagula
Супер-продавець
Рівне
91% виконаних замовлень
Була