Всі категорії
Додати товар

Вузькі сірі меланжеві джинси aw. dunmore prestige stretch jeans шотландія 32/30 р.

485 грн
Опис

Dunmore Scotland — це малий бізнес, заснований у Шотландії 2012 року.
У виробництві моделей використовується традиційна шотландська карта й Harris Tweed — текстиль, нерозривно пов'язаний із Шотландією, — і шкіру для створення цілого ряду прекрасних дизайнів. Харріс Твід (англ. Harris Tweed) — це твідова тканина, яку мешканці Позатих Гебридських островів Шотландії виготовляють вручну, традиційними методами, які передавалися через покоління. На цих же островах її обробляють, фарбують і пасуватимуть пряжу для неї. Для досягнення потрібного кольору, попередньо пофарбовану різними кольорами чисту шерсть зі шевіотських овець змішують у потрібних пропорціях за спеціальними рецептами, а не фарбують готову пряжу. Це — стандарти якості, визнання, надбання, і захист імені Гарріс Твід, закріплені Парламентом Великобританії в законодавстві Harris Tweed від 1993g [1].
Дизайн Dunmore Scotland створений з любов'ю й увагою до деталей, натхнених ландшафтом, історією та барвами Шотландії. Ця компанія, що базується в невеликому селі в мальовничих шотландських кордонах біля підніжжя Пентленд-Хілз, полягає в тому, щоб створювати унікальні екологічно безпечні конструкції, які слугуватимуть довго та стануть улюбленою річчю у вашій шафі на довгі роки або навіть поколіннями.
Продаються чудові вовняні джинси, виготовлені зі знаменитої твідової тканини меланжевого сірого кольору. До складу матеріалу входить досить кількість еластану, завдяки якому джинси чудово тягнуться.
Джинси високої посадки з прямими по всій довжині штанинами. Модель застібається на фірмовий металевий ґудзик-больт і фірмову металеву блискавку ykk. На планці під блискавкою пришитий фірмовий тканий лейб бренда із зображенням лінійки бренда — TILL. З боків містяться глибокі округлі врізні кишені, на краях яких набиті фірмові металеві заклепки. Над правою округлою врізною кишенею пришитий невеликою накладною кишенька з фірмовою металевою заклепкою у верхньому зовнішньому кутку.
Ззаду джинси на фігурній кокетці. Задні кишені великі накладні традиційної п'ятикутної форми. На поясі, з правого боку — фірмовий тканий лейб бренда.
Штанини прямі, рівні на всій довжині.
Джинси в чудовому стані. Розмір 32/30. Розміри за схемою: 1 - 41 см. 2 - 27 см. 3 - 30 см. 4 - 99 см. 5 - 18 см. 6 - 52 см. Глибина посадки ззаду - 37 см. Довжина крокового шва - 75 см.
Ціна аналогічних моделей на сайті бренда 112 фунтів.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 32/M/46
Матеріал:
Вовна Еластан
Модель:
Принт:
У клітинку

Схожі товари