Всі категорії
Додати товар

Прямі вузькі неформальні штани кольору крупної малини soviet. юар. 30/30 р.

335 грн
Опис

Бренд модного чоловічого та жіночого одягу та взуття Soviet Jeanswear Company був заснований 1987 року. Попри назву, компанію навряд чи можна відхилити в миттєвому обстеженні моді на радянську екзотику.
Все починалася зі звичайних джинсів. І впродовж багатьох років Soviet був синонімом джинсового одягу. Але прогрес не стоїть на місці. З огляду на потребу розбавити свій асортимент не менш популярними товарами, фірма почала випускати одяг, який відповідав би стилю вже випущених колекцій. Так з'являються куртки, кофти, толстовки, шорти, футболки та майки від Soviet. Вони були випущені вже на початку 90 років.
Невелику кількість випущених ліній одягу компенсувалася чудовою якістю. Якщо вибираєте Soviet, зверніть увагу на фірмові шви, які йдуть завжди в тональність моделі. Доповнюють їх індивідуально оформлені ґудзики та застібки.
Дизайнери цього бренда спрямували свої зусилля переважно на молодіжну аудиторію. Основний сегмент не досягає і сорокарічного віку, але, однак, популярні такі джинси та штани серед чоловіків зрілішого віку. Адже приховати свій вік — завжди спокуса. Купити модні джинси для багатьох буде означає знову зануритися у світ молодості.
Зараз Штаб-квартира бренда розташована в ПАР, а продукція імпортується в багато країн світу, зокрема й в Австралії та країни Латинської Америки
До переваг цієї марки можна віднести її демократичні ціни. Звичайно, дещо дорожче, ніж аналогічні бренди, що спеціалізуються на молодіжному одязі, але зате дають змогу мати гідний і дивовижний вигляд. Фірма також може похвалитися високою якістю тих матеріалів, з яких виготовляє моделі.
Продаються сучасні фірмові штани знаменитого південноафриканського бренда молодіжного одягу Soviet. Модель Slim fit. Штани з вузькими штанинами, що звужуються донизу. Тобто ці штани мають щільно облягати фігуру, вигідно підкреслюючи її переваги. Штани благородного холодного кольору зайвої малини. Матеріал м'який, дуже приємний на дотик. Склад матеріалу: 100% бавовна. Штани можна використовувати і як літні, природно, не за жаром.
Модель високої посадки, у талію. Штани на поясі, застібаються на 4 ґудзики (3 з них потайні). Кишені стильні дуже глибокі врізні похилі. Над правою похилою врізною кишенею є маленька врізна кишенька.
Задні кишені також врізні, кишені застібаються на ґудзики.
Штанини вузькі, звужуються донизу — Slim fit.
Штани в відмінному стані. Традиційно відмінно відшиті. Розмір — 30/30. Розміри за схемою: 1 - 40 см. 2 - 27,5 см. 3 - 31 см. 4 - 102 см. 5 - 16,5 см. 6 - 52,5 см. Глибина посадки ззаду - 38 см. Довжина крокового шва - 76,5 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Бордовий
Розмір:
  • 30/S/44
Матеріал:
Бавовна
Модель:

Схожі товари