Всі категорії
Додати товар

Круті темно-блакитні джинси — елдвуди культового бренда jack&jones. данія. 34/34.

375 грн
Опис

Jack&Jones — чудовий вибір для сміливих і незалежних чоловіків.
Одяг від Jack&Jones складно назвати просто одягом — це ціла подорож у світ справжнього стилю, мужності й унікальності. І в цьому світі кожен зможе знайти себе: у розкішному класичному костюмі або яскравій оригінальній футболці, спортивному або ретростилі. Адже компанія створює свої вироби не «для всіх», але «для кожного». Як і все, що пропонує іменитий бренд, вони призначені для вільних і яскравих особистостей, які цінують свій власний стиль і неповторність.
Продаються круті джинси іменитого данського бренда для волелюбних молодих людей Jack&Jones. Модель виготовлена зі щільної досить важкої, але не жорсткої бавовни тканини ( 98% бавовна, 2% еластан) темно-блакитного кольору з характерними вибіленими та потертостями. Виріб досить вузькими, звужужуйся донизу штанинами, об'ємними вставками на колінах у стилі 3D, безліччю зручних функціональних кишень.
Джинси високої посадки Застібаються на масивний фірмовий брутальний металевий ґудзик — болт (на поясі) і 3 легші за діаметром прикриті планочкою фірмових ґудзиків-болтів на ширіньці. З боків — глибокі округлі врізні кишені з фірмовими металевими заклепками на краях. Над правою врізною кишенею розміщена невелика накладна кишенька з фірмовими металевими заклепками у верхніх кутах.
Ззаду джинси на фігурній кокетці. Задні кишені дуже великі подовжені накладні характерної для бренда форми. Кишені декоровані фігурною строчкою нитками темно-синього кольору. На поясі з правого боку пришитий великий лейб бренда з фірмовим маркуванням.
Штанини вільніші в зоні стегон звужуються донизу. У зоні колін є спеціальна об'ємна вставка. Ефект 3D досягається кроєм і використанням двоколірного "рельєфу" тканини.
Джинси в чудовому стані. Розмір — 34/34. Розміри за схемою: 1 - 45 см. 2 - 26 см. 3 - 30 см. 4 - 106 см. 5 - 17 см 6 - 56 см. Глибина посадки ззаду - 36 см. Довжина крокового шва - 85,5 см.
Модель виготовлена в Туреччині.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Блакитний
  • Синій
Розмір:
  • 34/L/50
Матеріал:
Стретч Бавовна
Модель:

Схожі товари