Всі категорії
Додати товар

Джинси терті світло-сірі w32 l34 *energie sixty* 'timber'

500 грн
Опис

Бренд Energie був створений 1984 року в Італії. Все почалося з відкриття джинсового магазину з назвою Energie. Відчинивши його італійський дизайн Wichy Hassan, який трохи пізніше спільно з Renato Rossi створив бренд Miss Sixty і компанію Sixty Group, якій належать бренди Energie, Miss Sixty, Murphy&Nye, Killah, RefrigiWear, Richlu, Baracuta.

Позиціонує себе Energie як одяг для молодих людей, які хочуть мати не такий вигляд, як усі, тобто виділятися з натовпу. Схожа концепція та торгової марки DSQUARED2, яка дорожча та якісніша, хоча Energie останнім часом її доганяє. По суті бренд Energie це Miss Sixty для чоловіків. Для Energie працює ціла плеяда дизайнерів — справжніх майстрів своєї справи. Потертості та дірки на джинсах, незвичайні деталі, геометричні аплікації, різні відтінки кольору на одному полотні — все це створює неповторний брутальний шик одягу Energie. Девізом компанії є слоган «life&energy», тому тепер життя справжнього чоловіка наповнене нестримною енергією!

Джинси в чудовому стані. Джинс середньої щільності, міцний, потертості на поясі, кишенях і низом штанин, крій, що враховує анатомію — бічні шви спіральної форми, що виходять вперед, під колінами виточки, унаслідок холоші вигнутої форми. Висока посадка, ззаду нижче пояса хлястик на 2 ґудзиках для щільної фіксації за об'ємом, шкіряна нашивка з вирізаною назвою бренда, фурнітура з логотипом з обох боків.

На оф сайті джинси стоять 150 ста.

Мерки:

напівпояс — 43 см
НОС — 49 см
Висота сидіння (перед) — 25 см
Висота сидіння (ззаду) — 41 см
Довжина — 116 см
Внутрішній шов — 87 см
Ширина калоші верх — 32, низ — 19 см

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 32/M/46
Матеріал:
Джинс Шкіра Бавовна
Принт:
З геометричним принтом

Схожі товари