Всі категорії
Додати товар

Щільні змішувальні джинси пісочного кольору jack & jones jeans intelligence данія 36/32 р.

475 грн
Опис

Jack&Jones — чудовий вибір для сміливих і незалежних чоловіків.
Одяг від Jack&Jones складно назвати просто одягом — це ціла подорож у світ справжнього стилю, мужності й унікальності. І в цьому світі кожен зможе знайти себе: у розкішному класичному костюмі або яскравій оригінальній футболці, спортивному або ретростилі. Адже компанія створює свої вироби не для всіх, але «для кожного». Як і все, що пропонує іменитий бренд, вони призначені для вільних і яскравих особистостей, які цінують свій власний стиль і неповторність.
Продаються чудові джинси данського молодіжного бренда Jack&Jones. Модель виготовлена з анатомічним кроєм штанин.
Джинси пошиті з досить щільної м'якої тканини пісочного кольору. Склад матеріалу — 35% бавовна, 65% поліестер. Виріб високої посадки, у талію. Застібаються на фірмові металеві ґудзики-болти (1 + 3). Верхній ґудзик великий відкритий, що залишився 3 — менші за діаметром, прикриті планочкою. Модель із традиційними 5 кишенями. Спереду — дуже глибокі округлі врізні кишені, у нижньому кутку яких набиті фірмові металеві заклепки. Над правою врізною кишенею розташована невелика накладна кишенька. Над лівою врізною кишенею нашито фірмовий чорний тканий лейб бренда.
Ззаду джинси на невеликій кокетці. Задні кишені традиційно великі подовжені, декоровані фірмовою строчкою в тон матеріалу. Кишені накладні Над правою накладною кишенею пришитий фірмовий тканий лейб бренда. На поясі, з правого боку, пришитий великий фірмовий лейб бренда.
Штанини в моделі анатомічного крою, зі зміщеними бічними швами. Штанини вільні в зоні стегон звужуються донизу. В зоні колін — глибокі виточки для максимально комфортної посадки. Ззаду в цьому місці штанини відрізні.
Джинси в відмінному стані.
Розмір 36/32. Розміри за схемою: 1 - 48 см. 2 - 33 см. 3 - 32,5 см. 4 - 105 см. 5 - 20 см. 6 - 62 см. Глибина посадки ззаду - 37 см. Довжина крокового шва - 77 см.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 36/XL/50
Матеріал:
Поліестер Бавовна
Модель:
Регуляр

Схожі товари