Всі категорії
Додати товар

Фірмові х/б шорти primark slim fit англія w 34

250 грн
Опис

Хай що полягав успіх ірландського оператора одягу та товарів для дому Primark, на відміну від багатьох своїх колег із цеху, йому вдається процвітати всупереч усім сучасним кризовим явищам. Скептикам, які стверджують, що девіз марки «Вигляду добре, плати менше» необгрудний, а якісний товар за замовчуванням не може бути дешевим, доведеться визнати, що на сьогодні Primark займає одне з провідних місць за обсягом оберту на ринку роздрібної торгівлі Великобританії.
Історія «Самого успішного ритейл-оператора 2009 року» зародилася рівно 40 років тому: в червні 1969 року в ірландському місті Дубліні на вулиці Мері Стріт був відкритий перший одягний магазинчик під назвою Penneys. Поповнення сімейства не змусило себе довго чекати, і впродовж цього ж року в районі Дубліна заснилося ще чотири однойменних магазини.
Продаються стильні х/б шорти лідера ірландського мультибренда Primark.
Модель виготовлена з досить щільного в міру м'якого бавовняного полотна (100% бавовна) яскравого насиченого кольору охри. Модель досить високої посадки, практично в талію. Шорти застібаються на стилізовані під дерево коричнево-сірі ґудзики (одна верхня велика за діаметром відкрита, інші 3 прикриті планочкою. З боків - дуже глибокі похилі врізні кишені. Під поясом, з правого боку, є маленька потайна врізна кишенька.
Ззаду на шортах також є 2 врізні кишені, які застібаються на невеликі ґудзики. Над правою врізною кишенею пришитий невеликий тканий лейб бренда.
Штанини короткі, рівні на всій довжині, закінчуються фірмовим тканим закотом контрастного темно-блакитного кольору.
Модель у дуже відмінному стані. Розмір 34. Розміри за схемою: 1 - 44 см. 2 - 28 см. 3 - 30 см. 4 - 50 см. 5 - 24 см. 6 - 54 см. Глибина посадки ззаду - 34 см. Довжина внутрішнього шва - 20 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Гірчичний
  • Блакитний
Розмір:
  • 34/L/50

Схожі товари