Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Зимовий костюм carinthia mig 4.0 multicam alpine

50000 грн
Опис

Ціну знижено до 7 числа.
Купляв місяць тому як підготовка до зимнього періоду, розмір L у зв'язку з втратою автомобіля вимушений продати. Вдягався тільки один раз на примірці !
Розмір L відповідно розмірної сітки Carinthia, аналогічний нашій Українській. На мою вагу 87 та зріст 1.87 см сідає ідеально.
Зимовий костюм Carinthia MIG 4.0 Multicam alpine
Для військовослужбовців
Всі характеристики
Опис товару
Carinthia - один з найпопулярніших брендів The Goldeck Textil Gbmh Holding. Основним компонентом продукції Carinthia, що виступає в ролі наповнювача, є волокна G-Loft, які можуть похвалитися трубчастою структурою. Вони демонструють чудові теплоізоляційні властивості. Товари бренду Carinthia незамінні у польових умовах будь-якого рівня складності. Верхній одяг гідно оцінили військові, і досі він вважається еталоном якості для всіх професіоналів, діяльність якого безпосередньо пов'язана з роботою в суворих природних умовах.
Особливості, на які варто звернути увагу:
Нова спеціальна версія куртки MIG 4.0 у кольоровому альпійському кольорі – це наступний етап розвитку для професійних користувачів. Нові верхні тканини камуфляжного кольору ефективно маскують під час польових операцій. Завдяки оптимізації крою та зменшенню кількості зовнішніх швів куртка орієнтована на використання на відкритому повітрі. Використовуваний матеріал Gore Windstopper відрізняється високою стійкістю до вологи та вітру. Наповнювач G-Loft, що утеплює, відмінно захищає від морозу і зберігає свої властивості навіть при намоканні.

Додаткові характеристики:

Внутрішня частина коміра в МІГ 4.0 утеплена термофлісом. Цей матеріал добре зберігає тепло, стійкий до вологи і має дихаючі властивості.
Посилення Cordura на плечах та ліктях забезпечують необхідну міцність та стійкість до стирання.
MIG 4.0 має дві великі зовнішні бічні кишені з підкладкою з термофлісу і дві внутрішніх сітчасті кишені на блискавці.
Три кишені з водонепроникною блискавкою на рукавах забезпечують додаткове місце для дрібних аксесуарів. На плечах також є чотири липучки, що використовуються для кріплення бейджів.
Використання манжет, що регулюються, в новій моделі куртки МІГ 4.0 дозволяє оптимально регулювати їх ширину, що додатково підвищує комфорт використання. Завдяки посиленню Cordura застібка міцна та стійка до пошкоджень.
Капюшон регулюється у двох напрямках, повністю сумісний із шоломом. Внутрішня частина утеплена термофлісом, щоб тримати вас у теплі.
Куртка МІГ 4.0 оснащена водонепроникною двосторонньою блискавкою. Блискавка має вітрозахисну планку з внутрішньої сторони та доповнена захистом підборіддя.
Ідеальний захист від морозу та вологи забезпечує вітрозахисний зовнішній матеріал Gore Windstopper та теплий наповнювач G-Loft. Кількість та розташування утеплювача засноване на системі розподілу зон тіла на теплові зони. Завдяки інноваційній технології ISO Mapping куртка допомагає генерувати тепло там, де це необхідно. МІГ 4.0 із середньою ізоляцією призначений для експлуатації в умовах низьких температур з комфортною температурною межею -15°С. Нове інфрачервоне камуфляжне покриття є еволюційною особливістю моделі МІГ 4.0. Завдяки цьому куртка використовуватиметься під час виконання спеціальних завдань.
Куртка була пошита таким чином, що її багатофункціональність та економічність не вплинули на зручність носіння. Регульований еластичний шнурок на підкладці дозволяє регулювати. Куртка MIG 4.0 також має вентиляційні отвори під пахвами на блискавці. Високоякісні матеріали, що використовуються, гарантують відмінну теплоізоляцію в складних зимових умовах.
Переваги штанів:

Еластичний пояс дозволяє регулювати штани.
Спеціальний отвір в бокових 3D-карманах. Кармани закриваются на липучки.

Ноги посилені кордурой. Спеціальна конструкція застібок-липучок/кнопок дозволяє легко їх регулювати.
Вентиляційні отвори на ногах.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 40/L/48
Продавець
sivko2719178
sivko2719178
Була