Всі категорії
Додати товар

Рукавички без пальців штурмові тактичні oakley

759 грн
Опис

Міцні захисні рукавички — незамінна річ для туристів, спортсменів, а також рибалок і мисливців.

ВІДПРЯМКА НОВИЙ ПОЧТИЙ!
МОЖЛИВІСТЬ ЗАКАЗАТИ БЕЗ ДОПОМОГА!

Рукавички тактичні здатні витримувати температуру до -20. Водночас вони добре зігрівають руки. Такі безпалі рукавички не займають багато місця, легкі за вагою та компактні. І головне — вони дуже зручні, рухливість пальців анітрохи не обмежується.

Однією з головних переваг, якими тішать рукавички військові, вважається те, що вони дуже швидко висихають. Цьому сприяє особливий матеріал — мікрофліс, який і сохне швидко, і водночас здатний зігрівати в холоди, а ще він вважається повітропроникним матеріалом.

Крім того, у рукавичках Oakley передбачені вентиляційні отвори, щоб ви незалежно від погоди відчували себе комфортно. У тривалих походах і прогулянках це відіграє важливу роль, адже від вашого комфорту, найчастіше, залежатиме й настрій. Туристи та люди робочих спеціальностей гідно оцінять такі рукавички захисні, крім того, вони залишать правильну службу й спортсменам. Зумовлено це тим, що рукавички спортивні добре захищають руку, берегть кісточки пальців у разі сильних ударів, а також запобігають натиранню мозолів і появі потертостей на долонях. Таку захисну функцію виконують спеціальні вставки CarbonTek. А головне, що водночас ви не відчуєте жодних обмежень у рухах. Комфортна застібка на велкроличці допоможе надійно зафіксувати рукавички на зап'ястку.

Розмір рукавичок: XL (обхват долоні до 23 см, ширина долоні до 9 см).

Характеристики
Колір виробника: зелений/чорний
Розмір виробника: XL Розміри та вага Розмір (міжнародний): XL

Характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Колір виробу може відрізнятися через параметри монітора....

Збережіть наше сповіщення, щоб не загубити

Також дивіться ще наші оголошення там багато цікавих товарів

Відсилання на день замовлення новою поштою.
Якщо у Вас виникли питання, телефонуйте за номером, зазначеним у оголошенні.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52

Схожі товари