Всі категорії
Додати товар

Керамічні бронепластини sapi — medium

14500 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип одягу: Жилети

Кілька примірників у наявності

Про наявність товару та ціну уточнюйте ДО оплати, у чаті.
Керамічні бронепластини в бронежилет SAPI — Medium
Захисні керамічні бронепластини в бронежилет SAPI (Small Arms Protective Insert) — органічні композитні захисні елементи.
Вставки SAPI були розроблені як елемент бронежилетів Interceptor Body Armor, і призначалися для використання в жилеті Interceptor, але пізніше через заплановану під час їх створення універсальності стали стандартними бронеелементами практично всіх бронежилетів, що застосовуються в озброєних силах США.
Створені на початку 2000-х років для захисту піхотинця від досить потужного та найбільш масового боєприпасу стрільцевої зброї — патрона 7,62 мм НАТО зі звичайною кулями М80, дульна енергія 3519 Дж.
Основною альтернативою під час створення нової системи бронезахисту було: забезпечення захисту від кулі М80 високошвидкісної гвинтівки з прийнятною для піхотинця сумарною масою бронежилета.
Згідно з військовим ТУ, живучість бронепанелі має визначатися трьома ураженнями панелі без пробиття.
Для SAPI під час пострілу звичайної кулі М80 патрона 7,62 мм НАТО за швидкості 840 м/с.
Клас захисту: NIJ IV (США) або ДСТУ 6 (Україна)
Слугують для збільшення рівня захисту різних бронежилетів, даючи змогу забезпечувати таким жилетам захист від широкого спектра засобів ураження.
Мають загальноприйняту для керамічних бронеелементів двошарову конструкцію — зовнішній монолітний керамічний шар, що розташовується на підкладці.
З лицьового боку бронепанелей, поверх керамічного шару, розміщений захисний шар, призначений для підвищення експлуатаційної живучості бронепанелі.
Зовні панель обклеєна нейлоном.
Бронебійні кулі здатні викликати наскрізне пробиття бронепанелі SAPI та гарантоване виведення з ладу носія бронежилета.
Розмір Medium — 245х318 мм.
Вага — 1,82 кг

Ціна вказана за 2 шт.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Чорний
Розмір:
  • 38/M/46

Схожі товари