Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Форма зсу літня

2500 грн
Опис

🔥 Форма ЗСУ літня 🔝

Матеріал: Тканина Гарда 220 – сумішова тканина призначена для пошиття спеціального, військового та туристичного одягу з підвищеними вимогами до механічної стійкості. Підходить як для робіт у приміщеннях, так і на відкритому повітрі у теплу пору року. Захищає від загальновиробничих забруднень, механічних ушкоджень.

Склад: 50% п/е 50% бавовна/б.

Колір: Піксель

Сумішова кручена кардна штапельна пряжа забезпечує високу механічну міцність тканини та стійкість до стирання. Наявність у складі бавовни надає необхідних показників гігроскопічності. Підвищений вміст поліестеру покращує показники зносостійкості та стійкості до розривних навантажень. Полотняне переплетення дозволяє зменшити повітропроникність, забезпечуючи комфортний температурний режим. Технологія посилення армованої ниткою Ріп-стоп робить тканину стійкою до розривних навантажень.

Костюм складається з куртки з капюшоном та штанів.
Куртка - пряма з центральною потайною застібкою на гудзики, верхня та нижня петля наскрізні, дві нижні накладні кишені на ґудзиках. Капюшон регулюється прихованою лаштункою. Рукави на гумках, дві бічні косі кишені на рукавах. Низ куртки регулюється прихованою лаштункою.

Штани прямого силуету, завуження до низу, низ на гумках. Пояс різьбянику з петлями під пояс з центральною потайною застібкою на петлі і гудзики. На колінах штанів приймачі під наколінники.

Для пошиття костюма застосовуються армовані нитки, для міцності додатково прокладаються оздоблювальні рядки по швах вточування рукавів куртки, по шву сидіння і боковому шву штанів.

Розміри є всі від 44 по 62 , по 5-10 в шт в наявності. + Є пошив, під замовлення приблизний час очікування 3-5 робочих днів.
Форма дуже якісна! Топ товар.

Наложеним платежом цей товар відправляється по обов'язковій передплаті в 300 грн.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари