Всі категорії
Додати товар

Перчатки рукавиці рукавички літні тактичні без пальців воєнні ...

400 грн
Опис

Кілька примірників у наявності

Перчатки рукавиці рукавички літні тактичні без пальців воєнні військові армійські ЗСУ з захистом костет ЗСУ
В наявності розміри: L,XL.

Незважаючи на вид діяльності, чи це туризм, полювання, страйкбол, чи виконання військових завдань, руки, а точніше кисті, найбільш уразливі до дрібних травм. Однак, купуючи надійне військове взуття, або міцний і функціональний одяг, часто цей факт забувається. Підсумком такої зневаги стають порізи, подряпини та садна. Але проблему дуже просто вирішити, чи достатньо купити тактичні рукавички, які і захистять від травм, і полегшать виконання всіх завдань.
Забезпечення надійного хвату предметів, зброї чи керма.
Запобігання мозолям і пухирам при носінні зброї або веслуванні .Захист кистей під час заготівлі дров або використання мотузок.
Продуманість у дрібницях:
Тактичні рукавички відмінно підходять для будь-яких видів завдань - мотоспорту, страйкболу, полювання, риболовлі, тактичних ігор та військових завдань. Вони поєднують оптимальний захист кісточок і комфорт ношення.
Незважаючи на те, що рукавички повнопалі, їх можна використовувати в теплу пору року. Для виготовлення цих тактичних рукавичок використовується легкий вагою і дихаючий матеріал TrekDry. Він міцний, приємний до шкіри, легко стирається за потреби.
Внутрішня частина рукавички виготовлена ​​з дрібноворсистого матеріалу та нейлону.
На великому пальці лівої руки є невелика накладка матеріалу, що вбирає. Він призначений для витирання поту, що дуже зручно при активному пересуванні або в бойовій обстановці.
Зап'ясті регулюється липучкою велкро, яка добре фіксує рукавички та виключає випадкове розстібання. На долоні є демпферна накладка, що посилює.
На зворотному боці руки та на основних фалангах знаходяться міцні прогумовані вставки, які запобігають пошкодженню кістячок та фаланг пальців.
Характеристики:
Матеріал основи - нейлон, TrekDry;
Кастет на кісточках з ударостійкого пластику;
Внутрішній шар з дрібноворсистого матеріалу та нейлону;
Підсилювальна накладки на долоні;
Ремінець із липучкою на зап'ясті;
Колір рукавичок - чорний.



Розмір: M
Матеріал: Текстиль
Особливості: Застібка липучка|Захист на костяшках пальців|Короткопалі|Отвір для вентиляції
Тип: Штурмові рукавички
Колір: Чорний
Стан: Новий

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари