Всі категорії
Додати товар

Зимовий новий костюм-трійка робочий або для риболовлі куртка жилет комбінезон

2900 грн -19% 2350 грн
Опис

Новий зимовий костюм-трийка: куртка, напівкомбінезон і жилет.Всі частини з утеплювачем усередині.Підходить для роботи за низьких температур або для зимової риболовлі. Зі щільної мембранної плащової тканини "повітропроникний" і, водночас, непродувний і непромокальний.Підкладка у всіх речей щільна та простьобана з утеплювачем. Утеплювач під час прання абсолютно НЕ ЗБІВАЄТЬСЯ! - можна прати в машинці.Квіт темно-сірий із синеватим відтінком.Склад 61% бавовна, 39% поліестер.
Розмір написаний 52-54 наш, зріст 182-188 см. На фото одягнений на розмір 54-56 зріст 185 см.
Куртка: плечі — 56 см, рукави — 68 см, пог — 66 см, піт — 54 см, Нб 66 см (регулюється), довжина — 85 см.
Жилет: пройма 29 см, пог 64 см, піт 54-60 см (розтягнувши.гумка), б 60 см, довжина 80 см.
Напівкомбінезон: піт 48-56 см (розтяг. гумка), поб 58 см, довжина зі шлейками 168 см (регулюється, довжина від пахв 130 см, довжина крокова 80 см.
Куртка: Застібається на тракторну блискавку прикриту планкою з ґудзиками.Капюшон знімний (на блискавці).Капюшон глибокий із козирком, що відкачується, затягується шнурком-гумкою з фіксаторами, на підборідді застібається на липучку та прикриває майже половину обличчя.Світовідбивачі на рукавах, спереду та на спині.На плечах жовтогарячі вставки.Камени: зовні на грудях один подовжений для інструментів прикритий клапаном із липучкою, подвійною великою на ґудзиках; з боків дві глибокі кишені на змійках; всередині на груди одна кишеня на ґудзиках В рукавах додаткова манжети з подвійного трикотажу.Куртка в поясі затягується шнурком-гумкою з фіксаторами.Внизу на боках ширина регулюється поясками з липучками.Всередині спереду додаткова фіксація застібки з допомогою лацканів із двома ґудзиками.На ліктях додаткова захисна тканина.
Жилет: застібається на змійку.Кармани: один на грудях і два з боків на блискавках.Ззаду в поясі гумка.Жилет можна пристебнути до куртки, як підстібку (є спеціальні ґудзики) або носити окремо.
Напівкомбінезон: Застібається спереду на блискавку.Бретелі розтягуються і регулюються за довжиною.Ззаду в поясі гумка.Внизу штанин всередині додаткові "манжети" з гумками.По низу штанин світловідбивачі.Кармани: один на грудях на липучці, подвійні з боків і два великі на штанинах на липучках.
Костюм для захисту від низьких температур.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 44/XXL/52
  • 46/3XL/54
Матеріал:
Поліестер Бавовна Водовідштовхувальна
Сезон:
Зима

Схожі товари