Всі категорії
Додати товар

Оригинал.фирменный,высококачественный,горнолыжный костюм descente

30000 грн
Опис

ОПИС КУРТКИ!!!СТАН НОВОЇ!!!
Гірськолижна куртка Descente Jurgen з еластичної тканини 4-WAY STRETCH з фірмовою мембраною Dermizax і ефективним утеплювачем Thinsulate, терморегулюючою підкладкою Heat Navi з акцентами з рельєфнію тканини. Водонепроникні блискавки з карбоновим принтом для створення сучасного неповторного образу. Вентиляція дихання і повний набір функціональних характеристик роблять Jurgen неймовірно практичною курткою.
Особливості:
- Еластична тканина Descente 4-Way Stretch тягнеться в 4-х напрямках. Разом з технологією розкрою Motion 3D Fit, вони забезпечують чудову еластичність для повної рухливості і комфорту. Спробуйте і відчуйте різницю.
- Надтонкий уретановий утеплювач FOLEC з чудовим ступенем вітро- і водостійкості.
- 3M THINSULATE Insulation - стійкий до стиснення, компактний, тонкий, зносостійкий синтетичний утеплювач. Акумулює тепло, що виділяється при русі і забезпечує вентиляції.
- Мембрана Toray Dermizax 20K / 20K являє собою м'яку, еластичну, безпорову ламіновану тканину з чудовими властивостями гідроізоляції і антіконденсаціі. Зовнішній шар запобігає потраплянню води, в той час як внутрішній шар поглинає вологу, де вона розподіляється і швидко випаровується назовні, щоб ви були сухими і відчували себе комфортно.
- Підкладка Outlast Liner. Спочатку розроблена для NASA технологія Outlast, вбудована в тканини і волокна одягу, дає їм здатність поглинати, зберігати і виділяти надлишкове тепло для постійного регулювання мікроклімату шкіри і максимального підвищення рівня комфорту в будь-який час. Компанія Descente використовувала його для розробки чудової еластичної підкладки для гірськолижного одягу, яка також забезпечує чудову свободу рухів.
- Терморегулююча технологія HEAT NAVI перетворює сонячне світло в тепло, для захисту від холоду
- Thermal Circulation System - нова система внутрішньої ізоляції для контролю вологості і ще більш високого рівня комфорту для лижників.
- D-LAZER - вентиляційні отвори для дихання, які зменшують конденсат навколо шиї. Просунута система вентиляції, яка об'єднує вентиляційні отвори і комір в одну деталь, щоб забезпечити максимальну циркуляцію повітря і зменшити випаровування від шиї і підборіддя.
- Вентиляція в комірі для дихання. Прорізи для вентиляції D-laser збільшують швидкість повітрообміну, зменшуючи утворення конденсату навколо шиї і в області підборіддя.
- MOTION 3D - це технологія, в якій тканини і крій рухаються і тягнуться, наслідуючи рухам вашого тіла. Була розроблена в прагненні створити одяг еластичним і природним як друга шкіра.
- Повністю проклеєні шви
- Вентиляційні отвори в області пахв на застібці.
- Водонепроникні застібки-блискавки.
- Задня кишеня.
- Внутрішні манжети з лайкри з отворами для великих пальців.
ОПИС ШТАНІВ НИЖЧЕ!!!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Жовтий
  • Чорний
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?