Всі категорії
Додати товар

Розкішні функціональні чоловічі лижні брюки, штани від tcm tchibo (чібо), німеччина, l-xl

1770 грн
Опис

Розкішні функціональні чоловічі лижні брюки, штани від tcm tchibo (Чібо), Німеччина. Чудова німецька якість. Оригінал. Розмір вказано L (орієнтовно наш 50-52), орієнтуйтеся на заміри. Заміри зроблено зверху виробу, можлива незначна погрішність (3558). Дуже класні і зручні.

Колір штанів, вставок, шлейок - темно-синій.
__________________________
пояс - 50 см (можна зиеншити)
напівобхват стегон - 58 см
посадка - 28,5 см
довжина збоку - 111 см
крокова - 81 см
Не тягнуться.
__________________________
Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

Водонепроникний, вітронепроникний і дихаючий завдяки високоякісному ламінату та проклеєним швам. З екологічно чистим просоченням evoPel. Верхній матеріал витримує водяний стовп до 3000 мм. 3M™ Thinsulate™ Insulation: оптимальна теплоізоляція. Регульована довжина, еластичні підтяжки - знімні. Високий виріз на нирці з еластичною стрічкою та теплою флісовою підкладкою. Пояс із застібкою-липучкою для регулювання ширини. Кишеня для рук із закритою блискавкою на одному стегні. 2 кишені для рук на потайних блискавках. Задня кишеня з закритою блискавкою
Пояс із потайною блискавкою, гачком і вушками та кнопками для застібки. Попередньо сформовані коліна. Міцне посилення з внутрішньої сторони ніжок. Прихована блискавка на манжетах для легкого надягання та знімання. Снігозатримувач з антиковзаючим гумовим покриттям. Практичні шлевки.
Перевірено на вміст шкідливих речовин – сторонніми акредитованими інститутами.
Fit
Звичайна посадка
колір
Темно-синій
матеріал
100% поліестер.
___________________________
Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком з ними, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд. Це абсолютно новий одяг!
____________________________
Відправка наступного дня після оплати за Ваш рахунок. Під час відправлення ставимо реальну оцінну вартість товару, якщо хочете вказану мінімальну вартість – прохання це вказати. Заходьте на мою сторінку, є багато речей. https://shafa.ua/uk/member/kidland Буду рада співпраці! Уважно читайте опис, дивіться на виміри. Повернення та обмін не передбачено, ставте запитання, з радістю на них дайте відповідь.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 42/XL/50
  • 40/L/48
  • 44/XXL/52
Принт:
Без принту

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?