Всі категорії
Додати товар

Чудова спортивна футболка відомого англійського бренду sondico

246 грн
Опис

Чудова спортивна футболка відомого англійського бренду Sondico. Ціна на оф. сайті 1332грн.
Модель класичного силуету, з круглим вирізом горловини та коротким рукавом.Футболка надзвичайно легка, приємна до тілаі, і перш за все створена для регулювання температури тіла при будь-яких температурних змінах. Виконана з дихаючого, вологовідвідного, швидковисихаючого матеріалу,що добре розтягується,яскравого синього кольору.Має фантастичну посадку. В якості декора на грудях логотип бренду та контрастні білі вставки по низу рукавчиків та плечах.
Призначення: біг, футбол, спорт, активний відпочинок, повсякденне носіння.

Розмір M.
-довжина 66
-плечі 43
-пог 53

Склад:
100% поліестер

Британський бренд Sondico - спеціалізується на виробництві одягу, взуття та аксесуарів для гри у футбол.Бренд Sondico, з його більш ніж півстолітньою історією, є одним із найкращих виробників екіпіровки для футболістів.Сьогодні англійський бренд Sondico йде в ногу з часом та регулярно впроваджує у виробничий процес інноваційні технології. Яким би не був вибір футболіста з широкого асортименту продукції Sondico, у такому фірмовому екіпіруванні гравець зможе показати все, на що здатний.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 38/M/46

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?