Всі категорії
Додати товар

Чоловіча парфумована вода nordic waters [нордік уотерс]

695 грн
Опис

Тип аромату: ароматичний, акватичний
Nordic Waters – парфумована вода. Вона відрізняється від туалетної води підвищеною концентрацією ароматичних речовин. А значить на тебе чекає ще більше акватичної свіжості в кожній краплі аромату!
Ексклюзивний акорд Nordic Waters створений на основі молекули Cascalone®, яка відтворює відчуття освіжаючих крапель води на гарячій шкірі. Підбадьорлива легкість фруктових напівтонів і мінеральних нюансів океанічної молекули посилена в жіночому ароматі іскристою нотою лимона

Про парфумера:

Аромат створений французьким парфумером Фабрісом Пеллегреном. Народившись у столиці ароматів – Ґрасі, у сім'ї парфумера, Фабріс все життя мав пристрасть до різноманітних ароматів. З самого дитинства його надихали приголомшливі запахи квітучих полів і фруктових садів, річок і лісів, озер і сонця: «Для мене немає нічого досконалішого, ніж сама природа. Тонкі грані природи пропонують багато складних деталей».

Протягом своєї кар'єри Фабріс Пеллегрен багаторазово співпрацював і створював аромати для провідних світових брендів: Yves Saint Laurent, Roberto Cavalli, Lalique, Lancôme, Lanvin, Issey Miyake, By Kilian та багатьох інших.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • Другой
Продавець
safa9
safa9
Шепетівка
0% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?