Всі категорії
Додати товар

Практична зручна вело-кофта німецького бренду спортивного одягу crivit

289 грн
Опис

Практична зручна вело-кофта німецького бренду спортивного одягу Crivit.Стан нової речі, сток.
Одяг Crivit відрізняється своєрідним спортивним дизайном та відповідністю найвищим вимогам міжнародних стандартів для заняття спортом.Спортивний одяг від Crivit славиться не лише якістю, а й стилем.
Модель вільного крою, з довгим рукавом. Комір-стійка і блискавка із захистом підборіддя. Як декор виступають контрастні смужки по лінії плечей і бокам, що доповнює традиційний зовнішній вигляд кофти. Виріб виконаний з гладкого, дихаючого, потовідвідного, швидковисихаючого матеріалу із застосуванням технології охолодження тіла - Topcool.Виріб з Topcool має унікальну структуру термополіефірних волокон, що сприяє циркуляції повітря та виведенню зайвої вологи. Швидко сохне.
Виріб відмінно поєднуватиметься зі спортивними штанами, а також з будь-якою спортивною річчю у Вашому гардеробі. Дана модель підійде для любителів спорту та активного способу життя. Відмінна якість, модний дизайн.

Розмір XL.
-довжина 76
- плечі 50
- пог 60
-рукав 70

Склад:
100% поліестер( TOPCOOL )

Один із найвідоміших брендів одягу Crivit з Німеччини спеціалізується на виробництві високоякісної продукції для занять спортом та щоденного використання. Німецький бренд Crivit має широкий асортимент продукції, що відображається в оригінальних каталогах, спрямованих на певний стиль та специфіку використання одягу. Серед великої кількості різноманітних моделей одягу Crivit особливе місце займає жіночий стиль, який максимально відповідає всім вимогам, що висуваються. Детальне опрацювання дизайну та стилістичних дрібниць дозволяє компанії Crivit займати лідируючі позиції на сучасному ринку.
Спортивний одяг - дихаючий, в основі спеціальна вологопоглинаюча тканина на мембранній основі. Це стосується всього – штанів та курток, легких та зимових спортивних костюмів, футболок.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 42/XL/50
Матеріал:
Поліестер
Сезон:
Осінь Весна

Схожі товари