Всі категорії
Додати товар

Бездогання якісна велокофта на флісі унікального бренду з швейцарії assos

559 грн
Опис

Бездогання якісна велокофта на флісі унікального бренду з Швейцарії Assos Switzerland.Нова, сток.Ціна на офіційному сайті 6700 грн.
Бренд ASSOS є відмінним варіантом для всіх любителів активного відпочинку. Їх високоякісний та комфортний одяг допоможе вам насолоджуватися прогулянками велосипедом або гірськими прогулянками лісом.
Велокофта з ергономічною посадкою пошита із щільної тканини в класичному стилі.Ця модель куртки створена з увагою до найдрібніших деталей. Щоб гарантувати максимальний комфорт, високий комір оздоблений спеціальною накладкою, яка захищає підборіддя від саден, що можуть бути спричинені застібкою-блискавкою.Ця модель верхнього одягу використовує застібку-блискавку, яка дозволяє повністю розстібати куртку для легкого та швидкого одягання або знімання за мінливих погодних умов.
Матеріали, використані для створення цієї моделі, мають надзвичайно високий показник водонепроникності. Завдяки цьому вона ефективно захищає від несприятливих погодних умов, таких як дощ.Тканина також забезпечує хороший рівень повітропроникності, тобто ефективно відводить вологу назовні, залишаючи тіло сухим і комфортним навіть під час інтенсивних навантажень. Світловідбивна окантовка та світловідбивна смуга на задній кишені доповнюють комплект і є завершальними штрихами в ідеальній велокофті.
Велокофта від швейцарського бренду ASSOS створена для справжніх шанувальників велоспорту.

Розмір М.
-довжина 65
- плечі 41
- пог 47+
- рукав 63

Склад:
54% поліамід
36% поліестер
10% еластан

ASSOS - це один із найпопулярніших брендів велосипедного одягу, що пропонує все необхідне для активних велосипедистів. Цей бренд існує вже понад 40 років і сьогодні займає лідируючі позиції на ринку велосипедного одягу. Основний принцип роботи ASSOS полягає у розробці матеріалів та тканин, які забезпечують максимальний комфорт та покращену аеродинаміку під час їзди. Також весь одяг виготовляється з матеріалів, що запобігають появі небажаних запахів. Крім того, всі моделі одягу має відмінну посадку, яка дозволяє почуватися комфортно під час їзди. Основний асортимент продукції бренду ASSOS включає шорти, куртки, джерсі, комплекти велосипедного одягу, рукавиці, штани і т.д. Також в асортименті представлені аксесуари, такі як рукавички, крила, підсилювачі сигналу та інші корисні пристрої. Завдяки великому вибору продукції всі велосипедисти можуть підібрати одяг та аксесуари, які підходять їм з усіх боків. Вся продукція ASSOS проходить ретельну перевірку якості, і кожен предмет одягу має пройти суворі випробування, щоб забезпечити максимальний комфорт та високоякісне виконання. Матеріали проходять найсуворіші екологічні перевірки та захищають вас від шкідливих факторів навколишнього середовища. Бренд ASSOS є відмінним варіантом для всіх любителів активного відпочинку. Їх високоякісний та комфортний одяг допоможе вам насолоджуватися прогулянками велосипедом або гірськими прогулянками лісом

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Поліестер Еластан Поліамід
Сезон:
Осінь Весна

Схожі товари