Всі категорії
Додати товар

Унікальна спортивна кофта/куртка відомого бренду із німеччини puma

1799 грн

розпродаж до 10 Травень

1259 грн
Опис

Унікальна спортивна кофта/куртка відомого бренду із Німеччини Puma. Стан нової речі, сток.
Ця модель кофти була розроблена з акцентом на забезпечення максимально можливого рівня комфорту та зручності. Ретельно розроблений крій гарантує свободу рухів.
Модель виконана з поліестеру та має переважно жовтий колір із чорними акцентами, які можна побачити на довгих рукавах, манжетах, комірі, планці та логотипі бренду, надрукованому на правій стороні грудей. Вишитий значок "Боруссії" відзначає присутність на лівому боці грудей, набуваючи все більшого значення. Манжети рукавів і планка куртки мають ребристе оздоблення, що забезпечує більш щільне прилягання до тіла. Комір, зі свого боку, являє собою круглий виріз із вираженим вирізом, застібка виробу на блискавку. Нарешті, у нього є бічні кишені на блискавці, які відмінно підходять для перенесення дрібних предметів.

Розмір XXL.
-довжина 75
-пог 62
-рукав від горловини 85

Puma – це не просто марка спортивного взуття та одягу з Німеччини. Це унікальний бренд, який майже 70 років допомагає світовим спортсменам ставати чемпіонами. Це ім'я, яке знає кожен житель Землі, що цінує комфорт, довговічність та індивідуальність в одязі та взутті.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Синій
Розмір:
  • 44/XXL/52
  • 42/XL/50
Матеріал:
Поліестер
Сезон:
Осінь Весна

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?