Всі категорії
Додати товар

Жилет захисний (вело/лижі/борд)

5500 грн
Опис

Захисний жилет POC VPD Air Vest Spine Protector для спини, не обмежуючи свободу пересування. Повітряна повітропроникна сітка Стандартна верхня частина захисного одягу Evoc — це функціональна тканина, яка зазвичай використовується для велосипедних трикотажних виробів: легкі, гнучкі, повітропроникні та швидко висихають — перший вибір для високого комфорту в носінні.
Неадгезійна застібка на липучці використовується для запобігання контакту липучки з іншими тканинами. Це гарантує, що нічого не потрапляє, а пошкодження, спричинені пуском волокон, мінімізуються.
3D повітряна сітка Ця тривимірна структурована тканина з різною товщиною ниток (P75D * 30D) пропонує оптимальну вентиляцію та прокладку для заднього відділу та ремінців. Поліетилен — це спеціальне оброблення тканин, у яке застосовуються іони срібла, які перешкоджають утворенню мікроорганізмів, як-от В. Попередити бактерії або грибки. Це запобігає утворенню запахів, зменшує подразнення шкіри та ризик грибкових захворювань. Продукти, оброблені полігенами, захищають довкілля завдяки рідішому пранню, а отже, мають більший термін зберігання.
Додаткова інформація Захисний щиток на спинці захисник копчика Зворотне посилання: під'єднує захист спини та копчик Регульований ремінь стегна YKK блискавка з кришкою Машинне прання (знімні протектори)
Вага: 480г
Прямий крій для більшої свободи руху
Матеріал
98% поліестер, 2% еластан
Розмір М
Вказаний розмір М вільно підійде на L

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Трикотаж Еластан
Продавець
fleks07
fleks07
Кривий Ріг
0% виконаних замовлень
Був

Схожі товари