Всі категорії
Додати товар

Літній спортивний костюм шорти+футболка acab, стильні чоловічі костюми комплекти на...

750 грн
Опис

Ви можете придбати річний комплект ACAB з шортами і футболкою, а можете купити чоловічий спортивний костюм з шортами, футболкою і кепкою (комплект з кепкою дорожче на 150 грн, ціни дивіться нижче) Комплект шорти + футболка + кепка - 750 грн. (також можна придбати без кепки за 599 грн.) Чоловічий комплект футболка + шорти (без кепки) - 599 грн. Вибирайте комплектацію вашого літнього костюма і ми відправимо його вже сьогодні через Нову пошту, УКРПОШТУ або службу доставки JUSTIN накладеним платежем без передоплати Представляємо річний комплект ACAB - шорти, футболка і кепка відмінної якості безпосередньо від виробника. Тільки у нас найбільший вибір літніх шортів і футболок на будь-який смак. Відмінний варіант на весну/літо/теплу осінь . В наявності 10 кобминаций у різних кольорах (чорний, сірий, білий). Всі доступні розміри. Вибирайте вподобану річ і оформіть замовлення прямо зараз! Тут ви можете переглянути весь асортимент літніх комплектів з різними принтами Матеріал шорт - Матеріал: трикотаж двунітка - 90% бавовна, 10% еластан - Принт: якісна термодрук, не відпирається і не отдирается нічим - Розміри: S, M, L, XL, XXL Матеріал Футболки - Матеріал: трикотаж, бавовна 100% - Принт: якісна термодрук, не відпирається і не отдирается нічим - Розміри: S, M, L, XL, XXL Матеріал кепки - Матеріал: 100% поліестер - Ззаду - регульована пластикова застібка - Принт: надійна термодрук ВАЖЛИВО: прати при температурі не вище 40 градусів, на малих обертах. При делікатного прання ваші речі прослужать набагато довше! Ви можете вибрати шорти і футболку будь-якого з кольорів, зазначених на фото і ми сформуємо комплект під ваші індивідуальні бажання. Чому замовляють літні комплекти (шорти і футболки) саме в нашому магазині 1. Топове якість всіх речей. У пошитті одягу ми використовуємо лише перевірені турецькі тканини від надійних постачальників. Самі відшиває тут в Україні, кожна деталь виробництва під контролем. 2. Відправляємо посилки в день замовлення! Вам не потрібно довго чекати свій костюм 3. Приємна ціна. Самі виробляємо, тому маємо можливість запропонувати кращу ціну, завжди робимо знижки для постійних клієнтів 4. У нас свой печатный цех, что позволяет делать любые нанесения на одежду, воплотим на комплекте вашу персональную надпись, напечатаем любой принт на шортах и футболке
5. Отправляем летние комплекты наложенным платежом. Никаких предоплат. Пришел, увидел, оплатил на Новой почте.
6. У нас есть ОБМЕН и ВОЗВРАТ, если вдруг что-то не подошло

Как заказать летний комплект шорты и футболку

1. Оформляйте заказ с помощью кнопки КУПИТЬ и ожидайте звонок нашего менеджера. Перезвоним и поможем определиться с размером, отправим в этот же день. Наш консультант подберет вам размер под параметры вашей фигуры, для этого нужно будет сообщить ваш рост и вес.
2. Можно оформить заказ на летний комплект по телефону, в таком случае не нужно ничего заполнять. Наши номера - в разделе КОНТАКТЫ в каждой карточке товара.

При покупке двух летних комплектов либо нескольких других единиц одежды в
нашем магазине предусмотрены дополнительные скидки . Уточняйте у нашего
менеджера.

Приятных вам покупок, и ждем вас снова!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Другой
Продавець
sportex
sportex
Дніпро
67% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?