Всі категорії
Додати товар

Клітчасті комфортні велосипедні шорти vaude wo craggy pants германія 42 р. l

250 грн
Опис

Vaude — компанія з Німеччини, яка виробляє товари для активного відпочинку. Під цим брендом випускається одяг, взуття, туристичне спорядження для відпочинку на природі та екстремальних видів спорту.
Історія появи бренда Vaude не вирізняється особливою оригінальністю. Як і багато інших підприємств, підприємство було засноване прихильником гірських видів спорту, який вирішив зробити своїм основним професією хобі. Цим шанувальником був Альбрехт фон Девітц. Назва компанії складається з ініціатив засновника — v. D., які звучать як «vaude».
Рік появи компанії на ринку продажів outdoor товарів — 1974. Спочатку вона випускала товари тільки під одним брендом — своєю назвою. Але згодом відбулося поділ напрямків. Під маркою Vaude почали вироблятися спорядження й одяг для походів, а під новим брендом Edelrid почали випускати спорядження для альпіністів.
Що виділяє Vaude від багатьох інших підприємств, які виробляють товари outdoor, — турбота про довкілля. З початку 2000-х підприємство працює за дуже суворими екологічними стандартами. Випуск усіх текстильних товарів проходить під постійним контролем. Одним із досягнень компанії є те, що вона перша здобула сертифікат EMAS (схема екологічного менеджменту й аудиту).
Штаб квартира Vaude розташована в Південній частині Німеччини. У підприємства два власних виробництва. Територіально вони розташовані в КНР.
У компанії відкриті відділення в усьому світі. Усього в Vaude 35 представниць, у яких працює приблизно 1500 працівників.
Що цікаво — у штаті організації й зараз працюють захоплені екстремальними видами спорту люди. Це дизайнери, конструктори та навіть професійні спортсмени. Приваблення до роботи однодумців дає змогу підприємству випускати взуття, одяг і туристичний інвентар, який за якістю та зручністю використання влаштує кінцевого споживача.
Якість туристичної продукції Vaude підтверджена всілякими нагородами. Вона багато разів здобувала визнання критиків і звичайних людей. Їй присвоювалися нагороди за впровадження інновацій, висока якість продукції й навіть за сімейні цінності. 2003 року намет моделі «Hogan UltraLite» став переможницею в номінації «Палатка, яка коштує менше 400 євро». А куртку моделі «Vaude Casella» оцінили такі спортивні видання, як «Mountainbike» і «Bike», визнавши її найкращою покупкою.
Пропонується Вам чудова модель велосипедних шортів від всесвітньо відомої компанії Vaude, зроблені з екологічно чистих, сертифікованих матеріалів за суворим стандартом. Підійдуть як для повсякденного носіння, так і для занять спортом.
Шорти високої посадки, які застібаються на 2 металеві кнопки та фірмову металеву блискавку. З боків — глибокі округлі врізні кишені.
Характеристики:
Стрейч вставки (зад у зоні нижче пояса та між ніг — у паховій зоні)
1 кишеня на блискавці спереду в зоні лівого стегна.
2 задних накладных кармана с клапанами. На клапані лівої кишені шовковистими нитками рожевого кольору вишита назва бренда.
Регульований за допомогою ремінців на липучках пояс
Зовнішній матеріал: 100% поліестер; стретч: 91% поліамід, 9% еластан
Вага: 385 г
Розмір 42. Розміри за схемою: 1 - 43 см. 2 - 34 см. 3 - 30 см. 4 - 53 см. 5 - 28 см. 6 - 58 см

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 42/XL/50
Матеріал:
Поліестер Еластан Поліамід
Сезон:
Літо Осінь Весна
Принт:
У клітинку

Схожі товари