Всі категорії
Додати товар

Шорти dynafit transalper light dst men

1100 грн
Опис

Шорти Dynafit Transalper Light DST Men.
Відмінний стан.
Розмір чоловічий 48
Єластичні.
Пояс 40-47
Довжина 50

Опис

Шорти Dynafit Transalper 2 Light Dynastretch - це універсальний, швидковисихаючий, легкий і міцний одяг. Всі ці якості роблять ці шорти ідеальними для швидкого підйому.

особливості:
- Водовідштовхувальний
- Вітростійкий
- дихаючий та еластичний
- зносостійкий
- Передні кишені на блискавці
- Еластичний пояс
- Основний матеріал: 89% PA, 11% EA, Вставка: 84% PA, 16% EA (сертифікований bluesign). , підкладка кишені: 100% поліестер
- Вага: 144 г

Технології:
- bluesign
Сертифікація Bluesign – це набагато більше ніж просто екологічний знак. Оскільки цей промисловий стандарт є глобальним, крім безпеки споживачів були враховані інші аспекти, такі як охорона праці, викиди в атмосферу і викиди у воду. Крім цих фундаментальних аспектів принцип збереження ресурсів відіграє провідну роль у сертифікації Bluesign. Незалежна сертифікація bluesign гарантує, що весь виробничий ланцюжок містить лише компоненти та процеси, нешкідливі для людей та навколишнього середовища.

- Тканина Dynastretch
Завдяки своїй щільній структурі тканини Dynastretch дуже стійкі до вітру, залишаючись при цьому еластичною. Крім того, для створення водовідштовхувальної поверхні була застосована міцна водовідштовхувальна обробка (DWR). Завдяки стійкості до стирання та повітропроникності тканини Dynastretch різної щільності використовуються від лижних штанів та вітрозахисних курток до штанів та шортів.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Блакитний
  • Синій
Розмір:
  • 40/L/48
Продавець
aleks...
aleksandrtimkov
Супер-продавець
Бердичів
86% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?