Всі категорії
Додати товар

Чудові сірі лижні штани belowzero з мембраною zerotech швейцарськість xl, l.

1000 грн -40% 600 грн
Опис

«Ніж нуля» — швейцарська марка повсякденного та гірськолижного одягу, згідно зі своєю назвою призначена для холодів, тобто для мінусової температури. Саме це гасло і вказується на лейбле перших фірмових куртках, що випускаються, тому назва бренда — BELOW ZERO — народилася саме собою.
Засновник бренда - Бруно Гунтерн - вирішив освоїти свою фірму на весь світ, що якраз співпало з бумом у Європі щодо сноубордингу та інших зимових видів спорту. 1976 року він прекрасно усвідомлює, що це колосальна вільна ніша на ринку спортивного одягу, тому його справи відразу пішли в гору.
Він почав виробляти комплексне обмундирування для лижників і сноубордистів, поступово представляючи бренд за межами Швейцарії.
Продаються якісні лижні штани швейцарського бренда, що виробляє спортивний одяг Belowzero. Підходить для катання як на лижах, так і на борді. Модель високої посадки, з регулюванням на талії (бічні тканинні ремінці на липучках, на вільних краях тканинних ремінців розміщені гнучкі чорні гумові "тримачі"), з досить широкими прямими штанинами складного крою.
Верх виробу виконаний зі щільної м'якої поліестерової тканини з поліефірним покриттям сірого кольору в неясно виражену діагональку. З виворітного боку тканина на водонепроникній основі.
На поясі штани застібаються на 2 фірмові металеві кнопки, нижче — фірмова потайна пластикова блискавка сірого кольору. Уздовж лінії бічних швів, на рівні стегон розміщені дуже глибокі вертикальні врізні кишені, які застібаються на потаємну фірмову змійку сірого кольору. Під врізними кишенями, вздовж лінії бічних швів, передбачені великі вентиляційні вставки, прикриті блискавками. В зоні колін — спеціальні вставки з виточками — для максимальної зручності. На лівій штанині в зоні коліна нашитий тканий лейб брон із вишитим сріблястими нитками логотип бренда. У нижній частині штанин, по лінії бічних швів, є спеціальні розрізи, під яким об'ємні тканинні вставки. Вони закриваються на потаємні фірмові блискавки сірого кольору.
Ззаду штани на фігурній кокетці з тканинною планкою. На кокетці нашиті 3 тканинні петлі. З правого боку під цією планкою міститься глибока врізна кишеня, яких застібається на фірмову блискавку сірого кольору. У зоні промежин — об'ємна ткана вставка — для максимального комфорту. У зоні коліна, на лівій штанини розміщений фірмовий детектор пошукової системи RECCO. А на правій штанині в аналогічному місці шовковистими нитками чорного кольору вишита назва бренда.
З виворітного боку штани мають комбіновану підкладку. В зоні колін і зона сідниць — м'який мікрофліс чорного кольору. Нижня частина — фірмова мембрана Zerotech. Мембрана виготовлена зі зносостійкого нейлону. У нижній частині є ліхтарик, що захищає від потрапляння снігу. Він закінчується щільною гумкою, є гачки під черевики та металеві кнопки для регулювання об'єму штанин. Показники мембрани 10 000/5000. Основна частина підкладки — мембранна поліестерна сітка чорного кольору.
Характеристики мембрани:
водонепроникність — 10000 мм — Модель витримає досить серйозний зливник і тривалий час мокрий сніг.
повітропроникність — 5000 г/м2 — модель буде чудово працювати під час катання на гірських лижах або сноуборді, але від рясних опадів захистить на короткий час.
Штани в відмінному стані. Розмір XL. Розміри за схемою: 1 - 49 см. 2 - 34 см. 3 - 40 см. 4 - 116 см. 5 - 25,5 см. 6 - 64 см. Глибина посадки ззаду - 50 см. Довжина крокового шва - 84 см. Ціна цієї пари 1000 гривен.
Друга пара в дуже гарному стані з невеликими потертостями в нижній частині штанин. Розміри L. Розміри по схемі: 1 - 46 см. 2 - 32,5 см. 3 - 36 см. 4 - 112 см. 5 - 27 см. 6 - 62 см. Глибина посадки ззаду - 46 см. Довжина крокового шва - 82,5 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сірий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Принт:
У смужку

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?