Всі категорії
Додати товар

Штани ellesse dimartino jog pant off white sut16249

2080 грн
Опис

Штани Ellesse Dimartino Jog Pant Off White SUT16249 — штани джогери створені з м’якої бавовни та флісу у мінімалістичному стилі котрий ніколи не втратить своєї актуальності та створить додатковий шар захисту. Ребристий манжет з вбудованим регулятором об’єму в поясі забезпечить комфортну посадку та захист від розтягування. Дві бокові кишені для транспортування особистих речей. Завершує дизайн принт ”Ellesse” з короткою історією бренду під правою кишенею. Чудово комбінується з різним типом одягу та підходить для любої статі. Ідеально доповнить образ до цього продукту штани Ellesse Giordano OH Hoody Off White SUT16248

Штани Ellesse Dimartino Jog Pant Off White SUT16249 входить в серію Ellesse Joggers & Pants Collection — штани та джогери чудово підійдуть як для спорту так і для повсякденного використання, колекція від Ellesse допоможе вам виглядати завжди стильно. Бренд приємно дивує незвичними принтами та дизайнерськими рішеннями. Головним направленням бренду є зручність у використанні та довготривалий термін експлуатації.

ІСТОРІЯ БРЕНДУ ELLESSE:
Компанія Ellesse була заснована Leonardo “Mantis” Servadio в Італії, Perugia, Umbria у 1959 році. Назва бренду походить від ініціалів засновника бренду – L.S. У 1970-х роках Ellesse отримує популярність завдяки серії одягу для лижного спорту котрий вже у 1979 році отримав відзнаку на Паризькій виставці присвяченій італійського дизайну. Саме лижний спорт був основним напрямком на початку діяльності компанії та розпочав вектор розвитку бренду. Наприкінці 60-х років XX століття Сервадіо винаходить унікальну тканину, яка має набагато кращі характеристики, ніж у будь-кого в текстильній промисловості. Після цього, Ellesse буквально змінює уявлення світової громадськості про сучасний одяг для лижного спорту, який стає високотехнологічним і стильним, як ніколи. Професіонали та решта спортивної еліти відразу ж звернули увагу на досягнення компанії. Це викликало шалену популярність бренду та послужило чудовим майданчиком для розширення філософії дизайну та бачення марки, а згодом і виходу на ринок тенісного спорту.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 38/M/46
Продавець
221b
221b Store
Івано-Франківськ
0% виконаних замовлень
Був

Схожі товари