Всі категорії
Додати товар

Штани weekend offender perth track pant navy

1750 грн
Опис

Штани Weekend Offender Perth Track Pant Navy – Штани від Вікенд Оффендер, котрі виготовлені ​​зі 100% поліестеру. Ідеально підходять для повсякденного використання, забезпечують комфорт та довговічність. Зручність конструкції створена завдяки ребристому манжету на шнурівках для регуляції об’єму поясу. Дві бокові та одна задня кишеня на блискавках. Знаковий логотип ‘Prison Logo’ на лівій нозі.

Штани Weekend Offender Perth Track Pant Navy входить в серію Weekend Offender Track Tops & Bottoms Collection У кожному випуску колекції від Weekend Offender окремий каталог посідає Штани Weekend Offender Perth Pant Navy одягу в комплектах та окремо котрі забезпечать комфортне використання кожного дня та заняття спортом! Завдяки співпраці між Вікенд Оффендер та 221B Store ви завжди зможете придбати оригінальний продукт від бренду та додати різноманітності вашому гардеробу.

ІСТОРІЯ БРЕНДУ WEEKEND OFFENDER:
Weekend Offender був заснований у 2004 році двома друзями Sam Jones та Rhydian Powell у місті Merthyr Tydfil, Wales. Разом вони розпочали виготовлення футболок Weekend Offender з дизайном молодіжної культури 80-х та 90-х. Вони хотіли, щоб бренд представляв молоде покоління чоловіків, одяг яких був розроблений функціональним та стильним, Ідеальним для футбольних трибун, пабів та клубів.

У 2009 році бренд отримав новий етап розвитку. Більш досвідчені та повні ідей, Sam та Rhydian розпочали співпрацю з Aaron Thalmann, котрому дуже сподобався настрій бренду та його ідеї, і разом із засновниками була створена агенція Eighty8 Ltd, котра по сьогоднішній день володіє Weekend Offender. Також була сформована філософія бренду та аудиторія, для кого вони створюють свій продукт.

Ми працюємо на заводах, бухгалтерами, медсестрами, ми працюємо в закладах харчування, будуємо ваші будинки, вчимо ваших дітей, ми готуємо вам картоплю фрі. Ми приходимо в одне й те саме місце, щоб сісти в той же автобус, поїзд і т.д. в один і той же час та зайняти одне й те саме сидіння. У вихідні ці окови рвуться. Ми стаємо такими, якими ми є, ким хочемо бути. Ким би ми хотіли бути. Ми веселимось 48 годин. Ми відокремлюємося від вас. Ми п’ємо, куримо, лаємося, кохаємось та вранці їдемо додому на автобусі.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Продавець
221b
221b Store
Івано-Франківськ
0% виконаних замовлень
Був

Схожі товари