Всі категорії
Додати товар

Брендові спортивні штани культового німецького бренду adidas. нові, в упаковці!

899 грн
Опис

Брендові спортивні штани із колекції 2023р. Inter Miami культового німецького бренду Adidas. Нові, в упаковці!
У цих невумушених, зручних,спортивних штанях Adidas Inter Miami ви почуватиметеся комфортно за будь-яких умов. Вільна, пряма форма штанин створює класичний образ для використання, а блискавки в області щиколотки дозволяють легко вдягати та знімати штани. Фірмові три смужки з боків дозволять Вам привнести в образ трохи спортивного ДНК та підкреслять спортивну атфосферу.Бічні кишені дозволяють надійно розмістити все найнеобхідніше.
Неважливо, крутите Ви педалі, стукаєте м'ячем об асфальт чи просто відпочиваєте, ці спортивні штани Аdidas настільки зручні, що про них можна забути. Незалежно від режиму чи темпу, тканина з якої вони виготовлені, поглинає вологу, дає змогу вам почуватися сухо та комфортно.
Вони ідеально поєднуються з чим завгодно: від футболок з принтами до широких сорочок на ґудзиках.

Розміри:XS,S,M, L.

Adidas – культовий, всесвітньо відомий бренд, німецький промисловий концерн, що спеціалізується на випуску спортивного взуття, одягу, сумок, годинника, окулярів, інвентарю та інших товарів, пов'язаних зі спортом. Компанія є найбільшим виробником спортивних товарів у Європі та другим за величиною у світі.
Історія всесвітньо відомої компанії Adidas розпочалася у 1920 році в Баварії, у місті Херцогенаурах. Сьогодні Adidas продовжує радувати своїх шанувальників яскравими новинками та бездоганною якістю.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48

Схожі товари