Всі категорії
Додати товар

Велокомбінезон велошорти airtracks (xxxl)

950 грн -14% 820 грн
Опис

Велосипедний комбінезон від Airtracks з легким компресійним ефектом, новий крій із 6 панелей забезпечує приємний безпечний комфорт під час носіння. Матеріал забезпечує повітропроникність і регулювання температури. Еластична накладка на сидіння з оптимальною посадкою та анатомічний крій роблять його комфортним у носінні. Надзвичайно м'який і еластичний матеріал CoolMax Invista забезпечує дуже комфортне сидіння. Штани мають невелику задню кишеню, а також ще дві кишені з боків і світловідбиваючий логотип спереду.
CoolMax - це волокно особливої конструкції, являється продуктом торгової марки INVISTA. CoolMax приємний на дотик, прохолодний, м'який і гладкий, м'якше за бавовну в два рази, CoolMax довше залишається сухим, залишається сухим на 50% довше, ніж бавовна, і сохне вдвічі швидше, CoolMax зручний при носінні, легкий, не прилипає до тіла та практично не вбирає запахи, CoolMax легкий догляд.
Одяг, виготовлений з тканини CoolMax, можна прати в машині. Тим не менш, не слід використовувати засоби для пом'якшення тканини та хлорний відбілювач.

ОСОБЛИВОСТІ :

» Ідеальна посадка
» Кишеня для ключів, дві бічні кишені
» Reflex логотип спереду
» Набивка 3D Cool Max
» Матеріал: 80% поліамід, 20% спандекс.
Стан нових без бірки.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Синій
Розмір:
  • 46/3XL/54