Всі категорії
Додати товар

Велоформа довгий рукав утеплена panther 🔥xl-xxl чорний-блакитний

2200 грн
Опис

Матеріал: поліестер (PL), фліс.
Колір: чорний-блакитний.
Розмір: XL- XXL.
Призначення: для їзди на велосипеді.

Утеплена велоформа з довгим рукавом PANTHER призначена для поїздок на велосипеді в холодну погоду. Легкий, теплий і добре скроєний комплект. Зберігає тепло тіла й добре сидить на фігурі, не заважаючи рухам велосипедиста.

Куртка (джерсі) оснащена замком на всю довжину, який застібається під горло. Захищає велосипедиста від зустрічного вітру.

На рукавах є манжети з гумкою на нижньому краї. Вони запобігають втраті тепла.

Кишені куртки розташовані на спині. Завдяки такому рішенню їхній вміст не заважає під час їзди і водночас до нього можна дістатися, не зупиняючись. Верх кишень стягнутий гумкою, тож речі не випадають.

У ділянці, де штани стикаються із сідлом, вони забезпечені м'якою прокладкою. Вона виконує низку функцій. По-перше, знижує тиск на м'які тканини пахової ділянки, а, по-друге, запобігає передчасному зносу штанів. Манжети на штанинах оснащені блискавками, що дає змогу їх швидко знімати/надягати.

Матеріалом для виготовлення велоформи слугує високоякісний поліестер. Це м'яка й міцна тканина, на яку нанесено сублімаційний принт, що не вигоряє на сонці й не вицвітає під час прання. Для утеплювального шару використовується фліс – м'яка ворсиста тканина, що відмінно зберігає тепло.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Продавець
user1...
user1214790144
Супер-продавець
Одеса
72% виконаних замовлень
Була

Схожі товари