Всі категорії
Додати товар

Термосорочка pearl izumi rove thermal shirt

950 грн
Опис

Терморубашка PEARL IZUMI Rove Thermal Shirt
Компанія Pearl Izumi — лідер у виробництві спортивного велообладнання. Заснована в Японії, зараз це американська фірма. Розробники дуже ретельно ставляться до своєї продукції. Форма ідеальна для будь-якого виду спорту. Вбудовуються новітні технології разом із технологічними новинками тканин. Це дає максимальний комфорт спортсмену.
Компанія Pearl Izumi з'явилася понад 50 років тому і сьогодні Pearl Izumi випускає високотехнічний, якісний спортивний одяг. Одяг Pearl Izumi вибирають люди, які захоплюються спортом і активними видами відпочинку.
Дуже теплий шар, готовий до щоденних пригод.
ОПИС
Ця сорочка має і еластичний вигляд, як класична фланель, але виготовлена з високоякісного переробленого поліестеру. Для життя на двох колесах він має плісировану конструкцію на плечі, що забезпечує додаткову мобільність і легкий доступ до керма. Від ранніх ранкових поїздок на роботу до пізнього вечора біля багаття — у цьому творі розповідається про кожну вашу приєднуваність.
ФУНКЦІЇ
Фланелева тканина виготовлена з переробленого поліестеру.
Двоповоротна конструкція плеча для необмеженого доступу до керма
Ґудзики зроблені з перероблених пластикових пляшок.
Бічна кишеня на блискавці забезпечує надійне зберігання необхідних речей.
Задній світловідбивний прапорець покращує видимість за слабкого освітлення і його можна прибрати, коли він не використовується.
ТКАНЬ
Основна частина: 97% перероблений поліестер, 3% еластан. Кишеня: 100% перероблений поліестер. Інше: 100% поліестер.
Цвет: phantom
RRP 140$
Розмір по бирці L на 48: плечі 45 см, груди НОГ 56 см, талія НОТ 53 см, довжина спина 73 см, рукав від коміра 82 см, від плеча 68 см

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 40/L/48

Схожі товари