Всі категорії
Додати товар

Тактичний сумка-рюкзак на колесах 100 літрів mil-tec olive 13854001

6040 грн -5% 5760 грн
Опис

Сумка-рюкзак на колесах Olive, 100 л MIL-TEC.

Катити набагато легше, ніж нести на собі. Для комфорту в далеких експедиціях
ідеально підійде сумка-рюкзак на колесах від компанії МІЛ-ТЕК. Зручна, містка,
міцна -- те, що потрібно для захопливих пригод!

-

Основні характеристики багажної сумки-рюкзака MIL-TEC 100 л

Країна-виробник: Німеччина

Модель: KAMPFTRAGESEESACK M. ROLLEN OLIV

Максимальна місткість: 100 л

Тканина: нейлон 100%

Оббивний шар: поліестер 100%

Габарити: 78 x 37 x 37 см

Максимальне навантаження: 40 кг

-

1. Два варіанти перенесення. Сумку можна розміщувати як на плечах у вигляді рюкзака, так і нести за ручки. Це просто «паличка-виручалочка» під час подорожі з перельотом або дальнім пешем поході. Зверху біля основи лямок передбачена посилена вантажна ручка. Бічні ручки сумки фіксуються у центрі текстильною застібкою, що не дає їм роз'їжджатися під час перенесення й запобігає передавлюванню пальців.
2. Широкі коліщатка. Модель обладнана 2 роликами. Вони зафіксовані на осі з кріпленням. Виконані з ударостійкого пластику. Добре витримують великі навантаження. Навіть тривалі перевезення сумки асфальтом не залишать на них подряпин і тріщин. Рух коліс плавний. Повне заповнення рюкзака не впливає на їхній хід, позаяк між колесами та кріпленням є невеликий проміжок.
3. Правильний розподіл навантаження. Розробляючи сумку-трансформер, компанія МІЛ-ТЕК не забуде подбати про здоров'я й комфорт користувачів своєї продукції. Спинка рюкзака (вона ж виконує функцію дна сумки) зроблена жорсткою. Її щільне зіткнення з тілом полегшує перенесення важкого вантажу. Плечові лямки досить широкі, демпфовані. Вони не стискають плечі. На грудях і на поясі розташовані стяжки, які переносять частину ваги з хребта на груди та стегна.
4. Надійність виготовлення. Сумка виготовлена з добротних синтетичних матеріалів, що витримують велике навантаження без розтягування, розривів і дрібних дефектів. Спеціальне просочення тканини наділяє рюкзак вологовідштовхувальними властивостями. Ручки виготовлені з міцних строп із тугім плетінням. У місцях найбільшого натягу вони посилені хрещатими швами. Бічні пластикові вставки надають конструкції рюкзака особливої міцності та незмінності. Днище армоване подвійним шаром тканини. Сучасна технологія фарбування захищає виріб від блякнення й линяння.

5. Місткість. Є велике основне відділення з 5 внутрішніми кишенями на блискавці. Є бічні кишені, які також закриваються на блискавку. Бігунок великий, легко піддається захопленню, навіть якщо руки в рукавичках. У кришці захована велика кишеня на липучці. Якщо рюкзак заповнений не повністю, можна скористатися стяжкою, яка зменшить його в об'ємі.
6. Настроювання під анатомічні особливості. Лямки рюкзака легко регулюються за висотою. Можна також зафіксувати довжину грудної та поясної стяжок. Якщо в лямках немає потреби, вони відстібаються.
7.

Виробник: MIL-TEC

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Матеріал:
Поліестер
Матеріал:
Текстиль
Матеріал:
Поліестер
Матеріал:
Поліестер
Матеріал:
Поліетилен
Принт:
Без принту
Тип:
Тактичні рюкзаки Тактичні сумки та підсумки Ремінь

Схожі товари