Всі категорії
Додати товар

Тактична поясна сумка + тактичний ремінь survival чорна trizand 24321 польща

440 грн
Опис

Тактична поясна сумка + тактичний ремінь ******** чорна ******* 24321 Польща

Швидше отримати відповідь на Ваші запитання Ви можете по ***** ********** ,
******** **********

ЧОРНА ТАКТИЧНА СУМКА + ТАКТИЧНИЙ ПОЯС

- ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ - сумка оснащена двома основними відділеннями, що закриваються на блискавки зі зручними бігунками , що забезпечує швидкий доступ до її вмісту. У кожному відділенні є додаткова внутрішня кишеня, яка ідеально підходить для зберігання дрібних предметів, таких як ключі або документи. На передній частині сумки є спеціальна кишеня для телефону, що застібається на регульовану пряжку з міцного матеріалу PP (поліпропілен), що гарантує стабільність і безпеку пристрою . Поруч з такою кишенею є місце для ручки або тонкого ліхтарика , що надзвичайно практично в тактичних умовах. Ззаду сумки розташовані дві жорсткі стрічки, скріплені міцними металевими застібками, які додатково захищають її від зсуву під час використання.

- ***** ****** ******** *** - підсумок був розроблений з урахуванням системи ***** (******* *********** ************* *********), яка дозволяє гнучко кріпити підсумок до різних елементів тактичного спорядження, таких як рюкзаки, ремені або жилети. Ззаду сумки розташовані дві жорсткі стрічки, скріплені міцними металевими застібками , які додатково захищають її від зсуву під час використання. На задній частині сумки є два ряди горизонтальних лямок з трьома секціями для кожної лямки, що дозволяє підлаштувати її під ширину пояса або іншого спорядження. Це інноваційне рішення збільшує функціональність сумки , роблячи її ідеальною для динамічних ситуацій.

- МАТЕРІАЛИ ВИСОКОЇ ЯКОСТІ - тактична сумка виготовлена ​​з високоякісного матеріалу ****** 600D, що робить її надзвичайно міцною, стійкою до стирання та несприятливих погодних умов . Внутрішня частина саше обшита нейлоновою підкладкою , яка додатково захищає вміст і полегшує його утримання в чистоті. Завдяки міцній конструкції ця сумка ідеально підходить для активного відпочинку на природі.

- МІЦНИЙ І ЗРУЧНИЙ ТАКТИЧНИЙ РЕМІНЕЦЬ - в набір також входить тактичний ремінь з надзвичайно міцного нейлону , який має високу стійкість до стирання та розривів . Ремінь оснащений надійною пряжкою ***** з швидкознімним механізмом, що дозволяє швидко застібати і розстібати ремінь без використання отворів. Така конструкція дозволяє плавно регулювати розмір, що означає, що ремінь можна ідеально підігнати до окружності талії користувача. Додатково на поясі є шлевка.

- ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ - колір: чорний; матеріал: тканина Оксфорд 600D, нейлон, PP, ***, поліестер, сплав цинку; кріплення до ременя: застібки; кількість камер: 2; кількість кишень: 4; кишеня для телефону: ТАК; кишеня для ручки: ТАК; розміри: 13 х 5 х 17 см; довжина ремінця: 117 см; вага набору: 0,33 кг вага набору в упаковці: 0,35 кг.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ НАБОРУ:

- колір: чорний
- Матеріал: оксфордська тканина 600D, нейлон, PP, ***, поліестер, сплав цинку
- кріплення на ремінь: застібки
- кількість камер: 2
- кількість кишень: 4
- кишеня для телефону: ТАК
- кишеня для ручок: ТАК
- розміри: 13 х 5 х 17 см
- довжина ремінця: 117 см
- вага набору: 0,33 кг
- вага набору в упаковці: 0,35 кг

ВКЛЮЧЕНО:

- пояс
- тактичний пояс

Надсилаємо по всій Україні!
Для придбання товару натисніть на кнопку "Купити" або пишіть у повідомленні і
на вайбер!


Наш телефон: +38**********

***** : +38**********

******** : +38**********

Ми в ********* **********************************************

Більше товарів та фото шукайте на нашому сайті ****************************

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Тип:
Тактичні рюкзаки Тактичні сумки та підсумки Ремені та підтяжки

Схожі товари