Всі категорії
Додати товар

Ботинки lowa 44/ 44.5 р 281 мм

9900 грн
Опис

Lowa Zephyr GTX Mid Coyote OP.

Модель Zephyr від LOWA виробляється в Європі і вже кілька років є одним із найуспішніших «багатофункціональних» ВІЙСЬКОГО взуття на міжнародному ринку.

Lowa Italia з гордістю постачає різні елітні підрозділи, такі як 9-й полк, 2-а мобільна бригада карабінерів, COMFOSE, Міністерство авіаційної оборони та бригада Сан-Марко в Бріндізі. .

Серію чобіт Zephyr Lowa особливо цінують солдати, які зараз беруть участь у місіях у країнах Магрибу та Близького Сходу, зокрема оператори спецпідрозділів, у тому числі італійці.

Виготовлені із замші та кордури з підкладкою Gore-Tex Extended Comfort, як і будь-який інший продукт Lowa, вони виробляються в Німеччині з точністю та контролем якості, характерними для німецької промисловості.

Кожен черевик Lowa ідеально підходить без будь-якого тиску.

Велике значення, яке відіграють матеріали для Lowa, виявляється у виборі шкіри Perwanger, підошви Vibram, тканини Gore-tex та інших матеріалів першого вибору, що є вирішальним для отримання кінцевого продукту абсолютного престижу.

Сертифікат ISO 9001: 2000, отриманий компанією в 2008 році (єдина компанія в світі, яка отримала його в секторі трекінгів), є додатковою гарантією високої якості, яка робить Lowa провідним брендом у своєму секторі з 90-річним стажем. досвіду..

Технічні характеристики:

- Верх із замшевої шкіри товщиною 1,4 - 1,6 мм + Cordura.

- Підкладка Gore-Tex Extended Comfort.

- Поперечна гумова підошва з поліуретановою проміжною підошвою.

- Шнурівка із закритими люверсами.

- Колір Койот

- Загальна вага взуття: 1 кг

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 44.5
Продавець
shopsen
shopsen
Тернівка
39% виконаних замовлень
Був

Схожі товари