Всі категорії
Додати товар

Зимові черевики lowa yukon ice ii gtx primaloft ® -200 зелені

15320 грн -3% 14900 грн
Опис

eu43.5 р jp273, вся стелька від краю до краю 29 см, uk9 us 10.;,як на більшості lowa разраховані на ногу 273-275 мм, хутро позаду і спереді не багато, збоку більше , вся сила в ,утеплювачі ,,prima loft 200 + gore tex мембрана , ну і хутро.

Зимові черевики Yukon Ice II GTX є ідеальною моделлю для зими в польових та міських умовах. Вони мають додаткову підтримку ноги, забезпечують підвищений комфорт, теплоізоляцію та захист від снігу. Це досягається завдяки технологічному синтетичному утеплювачу Primaloft® 200, який розроблений спеціально для низьких температур і водонепроникної дихаючої мембрани GTX® Partelana. Тому ви можете бути впевнені, що ваші ноги будуть в теплі і сухості при будь-якій погоді.
Технологічна підошва LOWA Trac® Lite II G+ складається з різних по жорсткості типів гуми та спеціальних текстильних елементів. За допомогою використання таких рішень збільшується зчеплення з поверхнею на слизьких ділянках.
Завдяки двухзонній системі шнурівки, що використовується в Yukon Ice II GTX, передня та верхня частини черевика мають власні окремо регульовані зони шнуровки. В результаті, взуття може бути індивідуально адаптоване до анатомії стопи та зашнуроватись різними способами для підйому або спуску.

утеплювач - Primaloft® 200

мембрана - GTX® Partelana

вага пари - 1490 г (43 розмір)

підошва - LOWA Trac® Lite II G+

матеріал верху - 100% натуральна шкіра

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Зелений
Розмір:
  • 43.5
Довжина устілки:
29 см