Всі категорії
Додати товар

Тактичні черевики lowa zephyr hi mtk

4799 грн
Опис

* Виробник - Lowa
* Матеріал верху – натуральна замша 1,4-1,6 мм
* Висота верху – 205 мм
* Вставки – нейлонова кордура
* М'яка та еластична манжета Soft Cuff
* Дихаюча водонепроникна мембрана Gore-Tex®
* Знімна анатомічна устілка
* Посилені п'ята та шкарпетка
* 2-х зонна система шнурівки
* Торсіонна вставка в підошві LOWA "Cross"
* Бічна підтримка

39-26
40-26/5
41-27
42-27/5
43-28/5
44-29
45-29/5
46-30

Відмінне взуття преміум класу від німецької компанії LOWA сьогодні доступне багатьом. Хто купує її для повсякденного носіння, адже поїздки в транспорті і вулиці, що погано висвітлюються в нічний час, таять у собі не менше небезпек, ніж непередбачувана пересічена місцевість. Хто віддає перевагу її виїздам на полювання або участі в тактичних іграх. А трекінгові туристи, напевно, найпредставніша за чисельністю армія покупців. Для демісезонного носіння всі вони досить часто набувають моделі LOWA Zephyr GTX® MID TF заввишки 20.5 см.
Черевики пошиті із замші кольору MTK і нейлонової кордури. Причому крій настільки продуманий і досконалий, що жодних сумнівів у міцності та довговічності моделі просто не виникає. Дихаюча мембрана Gore-Tex® надає чудові водонепроникні властивості черевикам, вона ж чудово видаляє надлишки вологих випарів від ноги. Знімна анатомічна устілка, яка активно вбирає вологу і має прекрасні антибактеріальні властивості, виключає негативні наслідки тривалого перебування у взутті. Мисливці дуже цінують наплив підошви на носок, що дозволяє зручно вести вогонь, стоячи на одному коліні.
Система комбінованої шнурівки у поєднанні з посиленим верхом забезпечує достатній захист гомілковостопного суглоба від вивихів. Підсилювальні вставки в підносок і зону п'яти надійно захищають стопу від випадкових ударів, а еластична манжета Soft Cuff виключає травмуючий вплив на кісточку. Конструкція бічної підтримки з поліуретану полегшує пересування по пересіченій місцевості. Оригінальна торсіонна вставка, вмонтована в підошву LOWA Cross, стабілізує положення стопи при ходьбі, а чіпкий протектор дозволяє не особливо помічати круті підйоми і спуски.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Бежевий
Розмір:
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?