Всі категорії
Додати товар

Літні,військові берци energy

1499 грн
Опис

Берці Energy Койот забезпечать комфортне пересування як по асфальту, так і по пересіченій місцевості. Такі берці підійдуть військовослужбовцям, співробітникам охоронних структур, туристам, мисливцям та рибалкам.
Берці виконані з натуральної шкіри Нубук прошита по периметру, запобігає попаданню пилу та вологи у внутрішню частину берця. Підошва ТЕП проклеєна і прошита міцною ниткою, по всьому периметру, не лопає і не тріскає. Очистити підошву від бруду та пилу можна за допомогою вологої губки.

Термоеластопласт (ТЕП):
Такий вид підошви виготовляється з термопластичної гуми, еластомеру. В даний час ТЕП є найпопулярнішою підошвою. Вона поєднує в собі еластичні властивості каучуку (здатність до високоеластичних деформацій та висока морозостійкість) та термопластичні властивості термопластів (висока плинність у розплавленому стані та здатність перероблятися ливарним способом).
ТЕП відрізняється гарною зносостійкістю і високою морозостійкістю (- 50 ° С), що дозволяє активно використовувати для виробництва військового взуття саме цей матеріал. Він легший, ніж гума. Підошва з ТЕП має високий коефіцієнт тертя по асфальту, мокрим дорогам і снігу, що знижує травматизм у зимовий час. Вона не фарбує поверхню підлоги, що робить взуття з такою підошвою ідеальною для носіння в приміщенні. Недолік ТЕП підошви - це її низька термостійкість (при температурі вище 70 ° С вона стає в'язкою). Треба враховувати, що якщо ви захочете прогріти ноги, що замерзли, біля каміна або біля розпеченої електроплити, не знімаючи взуття, то цього не варто робити, підошва може зіпсуватися.

Методи кріплення підошви з термоеластопласту (ТЕП):
Клеєпрошивний

Натуральний Нубук:
Матеріал тваринного походження. Має на лицьовій поверхні дрібний ворс, який надає шкірі гарного зовнішнього вигляду — вона стає бархатистою. Нубук з натуральної шкіри має хорошу повітропроникність. Нубук схожий на замшу, проте виготовляється з інших видів шкіри, як правило, великої рогатої худоби.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 44
  • 41
  • 42
  • 43
  • 45
  • 46
Продавець
kat_sich
Kat Sich
Супер-продавець
Красноград
76% виконаних замовлень
Була

Схожі товари