Всі категорії
Додати товар

Черевики merrell tactical moab 3 wp mid boots - dark olive (j004113)

6426 грн -11% 5745 грн
Опис

Merrell Tactical MOAB 3 WP MID Boots - Dark Olive (J004113) - нова версія популярної моделі тактичного взуття з середньо-високим верхом, що поєднує в собі сучасний спортивний дизайн та перевірені рішення від взуття для активного відпочинку. Тому вся лінійка взуття Merrell MOAB забезпечує відмінний захист та правильну стабілізацію стопи в будь-яких умовах.

Верх MID захищає кісточку від травм та виконаний з легкого та повітряного сітчастого матеріалу та натуральної шкіри. Завдяки цій комбінації були отримані адекватна міцність та краща вентиляція. Крім того, для кращого захисту від механічних пошкоджень частина п'яти та носка оброблена додатковими посиленнями в цих чутливих місцях. Верх також захищений водонепроникною підкладкою, яка обмежує проникнення вологи всередину взуття.

Підошва VIBRAM® TC5+ сконструйована під кутом, адаптованим до різних видів активності, забезпечуючи хороше зчеплення з різною місцевістю як на сухому, так і на мокрому покритті. Крім того, завдяки агресивному малюнку протектора бруд та бруд легше видаляються назовні. Формоване посилення склепіння стопи забезпечує підтримку та гнучкість, а проміжна підошва Merrell® Air Cushion поглинає удари та підвищує стійкість.

Система амортизації доповнюється проміжною підошвою з ЕВА та змінною устілкою COMFORTBASE™, які забезпечують кращу гнучкість та покращують посадку по нозі користувача.

Функції:

Водонепроникна мембрана не пропускає воду і дозволяє випаровуватися волозі.
Шкіра з водонепроникним покриттям та сітчастий верх
Сильфонна мова захищає від сміття
Захисна та стійка до стирання гумова п'ята та шкарпетка
Підкладка з дихаючої сітки
Сітчаста накладка на устілку
Cleansport NXT™ оброблений для природного контролю запаху.
Знімна контурна устілка COMFORTBASE™ забезпечує комфорт протягом дня.
Формований нейлоновий арочний хвостовик
Проміжна підошва Super Rebound Compound забезпечує надійне поглинання ударів, допомагає знизити момент, що крутить, і забезпечує плавний перехід у середню частину стопи.
Підошва Vibram® TC5+ забезпечує виняткове зчеплення для занять різними видами спорту на відкритому повітрі, спеціально розроблена для Merrell.
Вага: 1250 г (розмір 43,5)
Код товару: Dark Olive (J004113)
Виробник: Merrell, США
Наші переваги:

офіційний сайт *****************
понад 17 років роботи та кілька тисяч задоволених клієнтів (100% позитивних відгуків: *****************
фото та відео в живу безпосередньо твоєї пари перед відправкою!
гарантований обмін та повернення товару!
Щоденне відправлення!
Наш офіційний сайт *****************

Стан: Новий
Колір:
  • Хакі
Розмір:
  • 40
  • 41
  • 41.5
  • 42
  • 43
  • 43.5
  • 44

Схожі товари