Всі категорії
Додати товар

Берці тактичні чоловічі grisport waterproof 11225s120tn

4860 грн
Опис

Берці тактичні чоловічі Grisport Waterproof 11225S120tn

Стан: нові
Матеріал взуття: натуральна шкіра+кордура
Для кого: чоловічі
Наявність: у наявності
Гарантія: гарантія від продавця
Країна-виробник: Італія,
Колір: Койот
Два брати Григолато, вивчивши досвід ремісників та традиції виготовлення трекінгового взуття та повсякденного взуття, у 1977 році в Італії заснували Компанію Grisport.

Спочатку, взявши курс на виробництво високоякісного взуття та співвідношення ціни та якості, Компанія Grisport вдало розподілила канали дистрибуції та мала шалений успіх у Європі та особливо в Італії.

Сьогодні Grisport виробляє понад 5000 різних моделей кросівок та черевиків для ходьби та трекінгу, є гарантія безпеки та комфорту, всі моделі, зроблені в Європі. Коли інші відомі бренди закрили свої італійські заводи та відправили своє виробництво до Китаю, Grisport рухався назад. Бренд рішуче відмовлявся скорочувати кути та компрометувати якість, він продовжував вкладати все більше і більше грошей у свої італійські фабрики, технології, навчальні коледжі та їх унікальні дослідження у сфері комфорту під час ходьби.

Берці тактичні чоловічі Grisport Waterproof 11225D112

Якісне надійне взуття від Італійської компанії Grisport.
Виконано з натуральної шкіри та міцної тканини CORDURA® - (товста нейлонова тканина з особливою структурою нитки, з водовідштовхувальним просоченням)
Підошва Vibram дає відмінне зчеплення як на сухій, так і на мокрій поверхні. Нековзні властивості підошви зберігаються у різних температурних режимах. Підвищена зносостійкість підошви. Знімна устілка.
Тонка пориста мембрана складної структури - Spo-Tex, виготовлена ​​із гідрофобного полімеру. Ніколи не промокає, не продувається, добре дихає. . Їхній власник почуватиметься комфортно і впевнено як у походах у гори і бездоріжжям, так і в міських умовах. Комфортний температурний режим експлуатації +15, -15 градусів. Завдяки мембрані Spo-Tex, усередині черевика підтримується природний мікроклімат.

Розмірний ряд з 40 по 47: 40 = 26см., 41 = 27см., 42 = 27.5см., 43 = 28см., 44 = 29см., 45 = 29.5см., 46 = 30.5см. 47 = 31 см.

Перед покупкою, заміряйте довжину ваші кросівки і зв'яжіться з нами для уточнення наявності потрібного розміру. Посилання надсилаю Новою Поштою, Укрпоштою

Наші переваги:

офіційний сайт *****************
понад 17 років роботи та кілька тисяч задоволених клієнтів (100% позитивних відгуків: *****************
фото та відео в живу безпосередньо твоєї пари перед відправкою!
гарантований обмін та повернення товару!
Щоденне відправлення!
Наш офіційний сайт *****************

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?