Всі категорії
Додати товар

Чорні берці великих розмірів 46-47-48, тактичні черевики армійські зсу...

2665 грн
Опис

Осінь – всередині мембрана Waterfrost 250 (холодна осінь чи тепла зима) до -5°C
Зима – всередині мембрана Waterfrost 800 (зима до -25 ° C)

Чорні берці великих розмірів 46-47-48, тактичні черевики армійські ЗСУ демісезонні,зимові,осінь,зима
Код: ТБ-4-биг черн
Виробник: Silver Україна
Вид тактичного взуття: Берці
Сезон: Всесезонний
Стать: Чоловіча
Матеріал взуття: Гладка шкіра
Колір: Чорний
Стан: Новий
Матеріал підошви: Термоеластопласт
Довжина по устілці
46 (30,)
47 (30,5)
48 (31)

Осінь – всередині мембрана Waterfrost 250 (холодна осінь чи тепла зима) до -5°C
Зима – всередині мембрана Waterfrost 800 (зима до -25 ° C)

Непромокальний верх берців виконаний з натуральної гідрофобної шкіри та вставки кордури Мембрана - Так - склад: 100% пе, щільність: 160 г/м, мембрана: 3000 х 3000; Глухий клапан на мові -Так Швидка шнурівка - Так Плетена підкладка Spider Mesh для циркуляції повітря. Шкарпетка та п'ята посилені міцною подвійною гранітоллю Додатковий захист від подряпин на носінні з прогумованої шкіри – фібра Устілка повторює форму стопи з якісного матеріалу (не скочується) Цю модель можна замовити у зимовому чи демісезонному варіантах. wf800 допомагає зберегти тепло. Хутро не ставимо! Герметизовані шви для захисту від вологи. Каркас взуття повторює анатомічну форму ноги.

Підошва двокомпонентна (гума та поліуретан). Гнучка із елементами Flex Zon. Особлива гумова суміш забезпечує маслобензостійкість, антистатичність, антиковзання, морозостійкість та стійкість до стирання. Поліуретан забезпечує легкість, термозахист та амортизацію. Прекрасна якість говорить сама за себе, натуральні та композитні матеріали дозволяють носити їх дуже довго навіть за екстремальних навантажень.

Ці берці розроблялися як надійний елемент екіпірування, що захищає ноги в екстремальних умовах. Це спеціальне взуття, яке забезпечує комфорт при тривалих переходах, особливо у важких природних умовах: по гірських схилах, лісах, болотах та піску. Ергономічний дизайн/відповідність стандартам професійного взуття. До замовлення доступні в демісезонному та зимовому варіантах.

Чорні берці великих розмірів 46-47-48, тактичні черевики армійські ЗСУ демісезонні,зимові,осінь,зима ПАВ

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 46
  • 47
  • 48

Схожі товари